2777
2789
عنوان

سفره بی بی ام البنین🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 190 پست
۱۰۰۰..واقعا مهربونن

قبول باشه عزیز دلم به خواسته دلت برسی انشالله🤲🤲🌺

مهر بی بی همیشه تو دلت باشه🤲🤲

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

استارترتوروخدا واسه من م دعامیکنین😭😭 دعامیکنین ماهم تاقبل ماه محرم امسالی توخونه خودمون باشیم!! ن ...

ایییی به فدای دل پر مهرت عزیزدلم

حتما که به مرادت میرسی عزیزم انشالله هر انچه مد نظرت به اسونترین شکل میسر شه برات الهی امین🤲🤲🌺

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه احسنت که به فکر اطرافیانت هستی عزیزم  با دل مهربون و ریوفی که داری حتما به خواسته ها ...

مرسی عزیزم انشاءالله همشو فرستادم.سفره انداختی حتماااا یادم کن اینایی که نوشتم

ازدواج خودمم تاقبل محرم جور بشه بایه فرد خوب

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

مرسی عزیزم انشاءالله همشو فرستادم.سفره انداختی حتماااا یادم کن اینایی که نوشتم ازدواج خودمم تاقبل م ...

انشالله عزیزم🤲🌺

۴۰ تا

قبول باشه عزیردلم به حاجت دلت هر چه زودتر برسی🤲🤲🌺

۱۰۰ اللهم عجل لولیک الفرج 🌹 ان شاءالله همه حاجت روا بشن 🤲 التماس دعا 🙏

قبول باشه عزیزم🤲🤲🌺

انشالله به  هر انچه مد نظرت هر چه زودتر به بهترین شکل برسی🤲🤲 

قربون دل شکستت نبینم غمتو انشالله به حق وجود بی بی ام‌البنین روزای سختت بگذره و به ارامش برسی عزیزم ...

با دعای خیر شما ان شاءالله

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

قبول باشه عزیزم🤲🤲🌺 انشالله به  هر انچه مد نظرت هر چه زودتر به بهترین شکل برسی🤲🤲

ان شاءالله 

ممنون خانومی🙏🌹

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤