2777
2789
عنوان

سفره بی بی ام البنین🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 190 پست
منم شفای فرزادمو میخوام😔

انشالله عزیزدلم سلامتیشونو بدست بیارن  اللهم صل علی محمد و ال محم و عجل فرجهم🤲🤲🤲

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من صد تا می‌فرستم   برای دختر منم دعا کن هر راهی میرم نمیشه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

۱۴ صلوات خواهش میکنم دعا کنید به حاجت دلم برسم و از طرفی بتونم برم کربلا

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

میشه به نیت من دعا کنی مادر بشم😓

انشالله عزیزدلم بحق بی بی ام البنین دامنت سبز شه گلم😘😘🤲🤲🤲🌺

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

۵۰تا من میگم برا منم دعا کن عزیزم دامنم سبز شه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

200تا به نیت درست شدن رابطم باعشقم 

و درست شدن شرایط زندگیم 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

به نیت این ماه پری نشم باردارباشم امروز که دوروقبل موعودمه شده ۲ بتا خیلی دلم شکست ۱۰۰صلوات میفرستم خداخیرت بده  نتیجه بگیرم منم یه سفره اگه خداازم نظرم قبول کنه میندازم الان اگه باردارباشم سالم وصالحه