2777
2789
عنوان

سفره بی بی ام البنین🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 190 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد تا صلوات می‌فرستم انشاءالله هممون حاجت رواشیم❤️

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓
چجوری باید شرکت کنم

تعداد صلواتو ک میفرستین بگین من براتون تسبیح کنار میذارم🌺

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

برای شفای کاملم دعا کن لطفا یه تسبیح

انشالله عزیزدلم قبول باشه گلم🤲🤲🌺

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

منم ۱۰۰ تا میفرستم 

ازت  خواهش میکنم برای همسر من دعا کن اسمش حمید 

نزدیک عروسیم هست ولی همسرم مریض شده 

الان باید دنبال کارهای عروسی بودیم ولی کارم شده گریه😭 

میشه بهم بگی نذر این سفره چجوریه ؟ منم میخوام واسه همسرم نذر کنم

۱۴ مرتبه صلوات میفرستم🌹

قبول باشه عزیزم حاجت روا بشین🤲🤲