2777
2789
عنوان

قلبم💔

338 بازدید | 37 پست

دلم گرفته ۷ماه که رفته هنوز نتونستم فراموشش کنم هرروز به خاطرش گریه میکنم  دلم شکست ۷سال بهترین دوران زندگیمو صرفش کردم  گفت ازدواج‌میکنیم ولی رفت  نمیتونم دیگ به کس دیگ ای جز اون فک‌کنم حالم خیلی بده توروخدا برام دعا کنید اگه کسی راه کاری داره بگ 

فقط دوس دارم جزای کاری که بامن ک کردرو ببینه چراخدا جوابمو نمیده هنوز منتظرم برگرده چرا اینکارو کرد باهام 

🥹🥹🥹 دیگ ذوقی برا زندگی ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط خودتووسرگرم کن همین هیچ راهیم نداره فقط باید زمان بگذره

زمان ک‌میگذره بدتر میشه نگران ایندمم کسی ک میخاد بیاد توزندگیم چطوری بتونم باهاش کنار بیام  دوس ندارم زندکی کسی دیگ رو خراب کنم به خاطر خودم

زمان زیادی نیازه تا طخمی که خوردی التیام پیدا کنه من تقریبا ۵ساله که درگیره این حالم مثل اوایل شدید نیست الان آرومتر هستم پیش مشاور برو ی مقدار حالت بهتر میشه با دارو و اینکه سعی کن بنویسی و اون نوشته رو پاره کنی ی مقدار حالت بهتر میشه حق داری برای زمان از دست رفته سوگواری کنی تا زمانی که باور نکنی حالت همین طوریه فقط خودت باید کمک کنی به خودت

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
زمان ک‌میگذره بدتر میشه نگران ایندمم کسی ک میخاد بیاد توزندگیم چطوری بتونم باهاش کنار بیام  دوس ...

باورکن بگذره خیلی کمرنگ میشه برات

باشگاه و فراموش نکن

کتابم اگ اهلش هستی حیلی کمکت میکنه

من خودم اون بحرانو با باشگاه پشت سر گذاشتم

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بعد هفت سال ولت کردددد ؟؟؟ وااای  چرا اخه ؟؟؟

خودمم نفهمیدم خیلی دردناک  همه ی حرفایی ک زد دروغ بود باعث شو من موقعیت‌های زندگیمو ازدست دادم تورکهای سختش بودم تابه جایی رسید منو گذاشت کنار

خودمم نفهمیدم خیلی دردناک  همه ی حرفایی ک زد دروغ بود باعث شو من موقعیت‌های زندگیمو ازدست دادم ...

💔💔💔 بمیرم برای دلت دختر چه میکشی اخه توو

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔