2777
2789
عنوان

قلبم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 37 پست
اگ میتونی رابطتتو حفظ کنی دریغ نکن

قبلا با پسر اینا میرفتم بیرون همینطور بهم اخطار میداد یا با رفیقایی ک اون بدش میومد میرفتم بیرون رفیقام گل می‌کشیدن بخاطر همون بدش میومد از اونا . مثلا خونه یکی از رفیقام میرفتم که مامانش تا صبح می‌رفت بیرون منم میرفتم بیرون یک بار شد تا ۹صبح بیرون بودیم شب نرفتیم خونه کلا با پسر میرفتیم ک یک روز این دیگ نتونست گفت شرمنده من دیگه نمیتونم بعدش بلاک کرد اینقدر التماس کردم و... ک گفتش بیا همو ببینیم همدیگه رو دیدیم گفتش من واقعا دوست دارم ک دارم دوباره شانس میدم و.. حرف زدیم بعد چند وقت برگشتم گفتم میخاوی بمونی یا ن گفت فردا خبرشو میدم فردا شد گفت من دوست دارم ولی نمیتونم دیگه بهت اعتماد کنم همش فک میکنم با پسری بیرون هستی و...گفتش رفیق باشیم قبول کردم چند بار بهم پیام داد چند بار من زنگ زدم دیگه ن اون زنگ زد ن من چند وقت پیش آیدی اینستاشو گرفتم همش استوریامو نگاه می‌کنه بعضی اوقات لایک هم می‌کنه تازه اینم بگم چند وقت پیش بعد کاتمون ک داشتیم حرف میزدیم برگشت بهم گفت خوشحالم ک تغییر کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=336249455]قبلا با پسر اینا میرفتم بیرون همینطور بهم اخطار میداد یا با رفیقایی ک اون بدش میومد میرفتم بیرون رفی ...[/QUOTE,    ,,, 

اگه دوسش داشتی و داری نباید این کارو میکردی باید به رابطمون پایبند بودی به نظرش احترام میزاشتی و نسبت رابطتتون متعهد بودی باید تعادلو حفظ میکردی یه چهار چوبای براخودت اون تعیین میکردی تو اون خواسته ی اون رو قبول میکردی ک با پسر بیرون نری تا اعتمادش جلب کنی اون باید میفهمید ک دوسش داری و برات مهمه  من بخدا وقتی بیرون میرفتم چشممو رو به همه می‌بستم فقط و فقط ذهنم پیش اون میرفت چون واقعاااا دوسش داشتم ولی حیف نفهمید🙂‍↕️

[QUOTE=336249455]قبلا با پسر اینا میرفتم بیرون همینطور بهم اخطار میداد یا با رفیقایی ک اون بدش میومد ...

نه اینکه من بیرون میرفتم باهاش گرم می‌گرفتم اینطور نبود اصلا اونا فقط همراه دوستام بودن اصلا با من نبودن و حتی دوستام هم میگفتن تو با یکی مرفتی بیرون حتی نگاهشون هم نمی‌کردی حتی بیرون هم میرفتم میشستم باهاش چت میکردم به فکرش بودم 

نه اینکه من بیرون میرفتم باهاش گرم می‌گرفتم اینطور نبود اصلا اونا فقط همراه دوستام بودن اصلا با من ن ...

البته اینم بگم منی ک به خاطر اون اینکاررو نکردم تهش چیشد