2777
2789
عنوان

4 روز دیگه کنکوره به کمکتون نیاز دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 21 پست
منم کنکور دارم ولی مطمئن باش که همه چیز خوب پیش میره و بهترین حالت ممکن که حتی فکرش رو هم نمیکنی بر ...

مرسی ازت عزیزم امیدوارم چند ماه دیگه از خوشحالیه نتایج همه مون از خوشحالی گریه کنیم ❤️😍آره میدونم اما دست خودم نیست 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی تجربیها مثل شما هستن زیاد میخونن انگار همه چیو از استرس فراموش کردن ولی اینو بدون ارزششو داره ...

آره عزیزم اصلا دست خودم نیست.. آره دارم میخونم باید تمرکزم رو روی بقیه بزارم تیر و نهایی ها 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
تجربی عزیزم  هعیییی دارم دق میکنم پرخوری عصبی تو این مدت گرفتم مچ دستم یک هفته بیشتره درد میکن ...

منم تجربی هستم 

کاشکی یجوری بود که همه قبول میشدن اون رشته ای که دوست دارن 

تجربی عزیزم  هعیییی دارم دق میکنم پرخوری عصبی تو این مدت گرفتم مچ دستم یک هفته بیشتره درد میکن ...

منم کنکور دارم درسمم خوندم  جالبه ب کتفمم نیس😐

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }
منم کنکور دارم درسمم خوندم  جالبه ب کتفمم نیس😐

من پارسال به کتفم نبود امسال نمیدونم چمه هرچی میخونم حس میکنم کمه و هیچی بلد نیستم 

این حس تا وقتی میری سر جلسه ام باهات هست

حتی شاید تا سوالای اولی 

بعدش اوکی میشه

البته من کنکورم زبانه فکر کنم این مدلی بشم

برا همین گفتم

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸