2777
2789
من اپتامیل ساده دادم یبوست کرفت دخترم ببلاک دادم خوب بود ولی هیچ وزنی اضافه نکرد موندم دیگه ...

چن وقتشه؟ من همه ی اینارو دادم‌. .اینبار داروخانه ای بهم گفت آپتامیل پی دی اف بده برای وزن گیری عالیه. از دیروز شروع کردم.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اپتامیل ساده دادم یبوست کرفت دخترم ببلاک دادم خوب بود ولی هیچ وزنی اضافه نکرد موندم دیگه ...

اصلا اینایی ک میگی وزن نمیده .ن ببلاک .نه نان. نه آپتامیل. نه تروویتال.  نه سوپرامیل . ن بیومیل 

فقطره بیومیل ای ار خیلی شیر خوبی بود بچم وزن هم گرفت تپل شد. بعده چن وقت دیگه مزه ش رو دوس نداشت نخورد

فقطره بیومیل ای ار خیلی شیر خوبی بود بچم وزن هم گرفت تپل شد. بعده چن وقت دیگه مزه ش رو دوس نداشت نخو ...

درست متوجه نشدم

چی خیلی خوب بود ?

دخترم اصلا وزن نمیگیره و همه فکر میکنن تقصیر منه ک بهش نمیرسم

درست متوجه نشدم چی خیلی خوب بود ? دخترم اصلا وزن نمیگیره و همه فکر میکنن تقصیر منه ک بهش نمی ...

دستم خورد بدجور نوشتم.    بیومیل ای ار .    تو هم مثل من آپتامیل پی دی اف شروع کن .خیلی تعریف میکردن

دستم خورد بدجور نوشتم.    بیومیل ای ار .    تو هم مثل من آپتامیل پی دی اف شروع ک ...

اوکی ببینم چی میشه

پس چرا شیرا اینجوری شدن

قبلا میگفتن شیر خشک بدین بچه تپل مپل شه

پس چرا بچه من هیچی وزن اضافه نمیکنه

اوکی ببینم چی میشه پس چرا شیرا اینجوری شدن قبلا میگفتن شیر خشک بدین بچه تپل مپل شه پس چرا ب ...

قدیم شیرخشکا فقط تپل میکرد نوزاد پف میکرد.  الان برعکسش کردن. شیرخشکا رو مغذی کردن و آی کیو نوزاد رو بالا میبره و نوزاد مریض نمیشه ولی پف نمیکنه نوزاد