2777
2789

من پایین ترین قسمت پشت کمرم یه جوش چرکی زده درد هم داره حدود دوهفتست 

شبیه همین جوشا که بعضیا تو صورتشون میزنن و انداره ی لپه ی ریز تقریبا 

حالا میترسم کیست باشه 

یعنی ممکنه؟؟ 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
وای دقیقا دختر خاله منم همینجوری شد دقیقااااا رفت دکتر درش آورد چیز سختی نیس کیست مویی 

تو دیدی چه شکلی بود؟ 

ببخشید بالای خط باسن بود؟ دست میزد درد داشت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع خط باسن من داشتم ریز بود اندازه عدس چرکی بود ورمم میکرد درد داشت دکتر عمل کرد برام اندازه ی پرتقال خالی کرد که چیزی باقی نمونه دوباره ریشه کنه

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
شروع خط باسن من داشتم ریز بود اندازه عدس چرکی بود ورمم میکرد درد داشت دکتر عمل کرد برام اندازه ی پرت ...

دقیقا همین قسمته برا منم 

فقط برای تو از همون اول مثل جوش چرکی صورت بود؟ 

آخه بعضیا میگن فرورفتگی و سوراخ داره

شروع خط باسن من داشتم ریز بود اندازه عدس چرکی بود ورمم میکرد درد داشت دکتر عمل کرد برام اندازه ی پرت ...

بعد عملش چجوری بود؟بیهوش شدی؟

باید کسی ازت پرستاری میکرد؟ 

آخه من کسی نیست بیاد کمکم خیلی نگرانم دوتام بچه دارم 

دقیقا همین قسمته برا منم  فقط برای تو از همون اول مثل جوش چرکی صورت بود؟  آخه بعضیا میگن ...

جوش ریز چرکی بود سرشم سوراخ بود ولی اطرافش ورم میکرد رو باسن نمیتونسنم بخوابم

ببخش زیاد سوال میپرسم خیلی میترسم کیست باشه 

میگم تو هم کمردرد داشتی بخاطر کیستت؟

بعد عملش چجوری بود؟بیهوش شدی؟ باید کسی ازت پرستاری میکرد؟  آخه من کسی نیست بیاد کمکم خیلی نگر ...

عملش بی حسم کردن عملش دردی نداشت از بس مسکن تزریق میکردن ولی بعد عمل تازه دردای زیادی داشتم چون زخمم باز بود دکتر میگفت هر روز باید شستشو بدی پماد بزنی پانسمان کنی تا گوشت بیاره اون فضای خالی خودش کم کم پر بشه واقعا زجر اور بود😣😖 انشاالله که برای شما نیست

عملش بی حسم کردن عملش دردی نداشت از بس مسکن تزریق میکردن ولی بعد عمل تازه دردای زیادی داشتم چون زخمم ...

من برادرشوهرمم داشت ولی خب روم نمیشه بپرسم ازش 

یادمه یکی دوهفته خوابید و مامانش مراقبت می‌کرد ازش 

خداروشکر راحت شدی 

ببخش زیاد سوال میپرسم خیلی میترسم کیست باشه  میگم تو هم کمردرد داشتی بخاطر کیستت؟

نه عزیزم کمر درد نداشتم

وای بعد عملم سه روز ی پرستار اورم شستشو میداد مامانم دلش نمیومد یعنی میترسید ولی بعدش میرفتم درمانگاه برام شستشو میدادن مال من ۶ ماه طول کشید تا کامل بسته شد

من برادرشوهرمم داشت ولی خب روم نمیشه بپرسم ازش  یادمه یکی دوهفته خوابید و مامانش مراقبت می‌کرد ...

اره ولی لامصب مریضیش طوریه که بعد ۳.۴ سال اگه ی کم زیادتر بشینم جاش درد میگیره و پوستش کامل نازک و حساس شده

نه عزیزم کمر درد نداشتم وای بعد عملم سه روز ی پرستار اورم شستشو میداد مامانم دلش نمیومد یعنی میترسی ...

یا خدا 

خدا رحم کنه بهم 

دستت درد نکنه ببخشید زیاد سوال کردم 🌹

اره ولی لامصب مریضیش طوریه که بعد ۳.۴ سال اگه ی کم زیادتر بشینم جاش درد میگیره و پوستش کامل نازک و ح ...

خیلی چیز مسخره ایه،اینهمه مریضی ها درمان دارن چی میشد یه درمان راحت‌تر داشت اینم