2777
2789

عذاب وجدان دارم

از چهارشنبه هی مثل همیشه زنگ میزنه پشت سر هم،چندبار به تلفن خونه چندبار به گوشیم 

دیگه اصلا حوصله ندارم سه ساعت حرف میزنه غیبت بقیه و غم غصه هاش و پز دادنه همه ی حرفش

دیروز زنگ به پسرم گفتم بردار بگو مامانم حمومه،امروز دیگه واقعا حموم بودم زنگ زده پسرم گفت مامانم حموم پررو برگشته میگه مامانت چقدر مگه حموم میره!!! بعد گفته بود بگو از حموم اومد بیرون زنگ بزنه

جاریمو میگم 

حالا عذاب وجدانم گرفتم انقد خنگم 

شما بودین زنگ میزدین؟؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری بیخیال نمیشه 

فقط بهش بگو موضوع بحثامونو دوس ندارم 

هر سری که این غیبتارو میکنیم بعدش ناراحت میشم

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
اینجوری بیخیال نمیشه  فقط بهش بگو موضوع بحثامونو دوس ندارم  هر سری که این غیبتارو میکنیم ...

برمیگرده میگه غیبت نمیکنم حق میگم 

یا مثلا بدبختیای خودشو میگه یا گاهی وقتا پز میده که مامانم فلان کارو کرد شوهرم فلان چیزو خرید و ...

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
برمیگرده میگه غیبت نمیکنم حق میگم  یا مثلا بدبختیای خودشو میگه یا گاهی وقتا پز میده که مامانم ...

بگو حق یا ناحق بلاخره غیبته 

حرفتو نگه دار هر وقت با صاحب حرفت یجا بودیم راجع بهش حرف بزنیم 

اخه اینجور ادما جوابشونو نگیرن بعد یه مدت برمیگردن باهات دشمنی هم میکنن

چون عقده ی دیده شدن دارن و سعی میکنن با کوبیدن تو دیده بشن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان