2777
2789
عنوان

مهاجرت به تهران

458 بازدید | 22 پست

من شهرستان کوچیک زندگی میکنم

به نظرتون بیایم تهران منظورم شهرستاناشه

واسه من و شوهرم کار پیدا میشه

خونه رو کسی نمیدونه چقد رهن و کرایه گیر میاد محله مناسب 

نظرتون چیه

من و شوهرم تحصیلات داریم ولی بیکاریم

برا بچه هام زندگیمون سخت میگذره

درخواست دوستی ممنوع...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونید برید یکجا بهدعنوان نگهبان باخانواده، هم پول خوب میدن، هم مثلا سهمیه میدن، هم خونه ، برا اسکان، اجاره ندارید ، میتونید خودتون جمع کنید..‌‌

پرستاری سالمند با اسکانم خیلی خوبه

شهرهایی مثل ساوه هم کار زیاد هست تهران اجاره ها بالاست حداقل باید ۵۰۰ تومن بدید با کلی کرایه 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
میتونید برید یکجا بهدعنوان نگهبان باخانواده، هم پول خوب میدن، هم مثلا سهمیه میدن، هم خونه ، برا اسکا ...

اینم خوبه

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
تحصیلاتتون چیه؟به نظرمن بدون سرمایه وپارتی تهران زندگی کردن خیلی سخته

شوهرم و خودم لیسانس رشته های فنی داریم

تکنسین داروخانه هم دارم وکلی مدرک دیگه

ولی بدون بند پ به دردم نخوردن متاسفانه 

درخواست دوستی ممنوع...

ساوه کجاس چ کاری گیر میاد

ساوه استان مرکزی میشه سرچ کنید می‌فهمید کار تو کارخونه اونجا زیاده تهران هم بیایید ب قول دوستمون برای نگهبانی خیلی خوبه تو دیوار بگردید زیاده حقوق خوبی هم میدن 

ساوه استان مرکزی میشه سرچ کنید می‌فهمید کار تو کارخونه اونجا زیاده تهران هم بیایید ب قول دوستمون برا ...

ممنون گلم بابت راهنماییتون

خیر دنیا و اخرت نصیبتون بشه

درخواست دوستی ممنوع...

ممنون گلم بابت راهنماییتون خیر دنیا و اخرت نصیبتون بشه

خواهش میکنم عزیزم انشاالله بهترین ها براتون رقم بخوره خیلی تحقیق کن بعد اقدام کن❤️

ساوه ، اراک ، چون شهرهای صنعتی ن و کارخونه زیاد دارند راحت کار پیدا میشه ، کارخونه شیشه هاشم خوبن ،& ...

درسته از طرفی اجاره خونه مثل تهران گرون نیست مناسب تره