2777
2789
عنوان

ترک تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 32 پست
منم دانشگاه رفتم ده سال پیش یا بیشتر ... مگه قراره چه خبری باشه؟ یه آدم بی سواد یا زیر دیپلم راحت ...

یه ادم بی سواد با کار ازاد از من تو پولدار تر میشه میخوای برات خیلیا رو مثال بزنم؟ پزشکای ک رفتن اسنپ کار میکنن دکترا هایی ک رفتن ناخونکار و آرایشگاه زدن .ووووو هزارتا میتونم برات بیارم منم ک میخونم فقط به قصد مهاجرت میخونم نه موندن تو این اشغال دونی

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

دقیقا  دوست منم زود ازدواج کرد رفت ،نتونست سوم وپیش دانشگاهی رو بخونه . همیشه با حسرت حرف میز ...

دقیقا. اصلا نمیگم همهکچی درس و دانشگاس هاا. حرفم اینه تجربیات و مراحل زندگی و حق انتخاباش بیشتر میشه

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ادم بی سواد با کار ازاد از من تو پولدار تر میشه میخوای برات خیلیا رو مثال بزنم؟ پزشکای ک رفتن اسن ...

فقط پول ک نمیتونه ملاک باشه. آدم ناخن کار باشه اما یه ناخن کار باسواد، یکی که دو روز دیگه میخواد آموزشگاه بزنه این‌جمله رو نشنوه که مدرک لیسانس باید داشته باشی. 

یا فردا روزی بخواد ازدواج کنه آدم دنبال هم سطح خودش میگرده یکی از این سطح ها سواده

یه ادم بی سواد با کار ازاد از من تو پولدار تر میشه میخوای برات خیلیا رو مثال بزنم؟ پزشکای ک رفتن اسن ...

خوب الان دیدم ۱۹سال داری واین حرفارو میزنی ،خوب حق داری تازه وارد دانشگاه شدی شاید خسته شدی یه لحظه ناامید شدی ..

لطفا ناامید نکن بقیه رو 

که من رفتم ادامه تحصیل دادم چیزی نبود تو نرو.

بذار بره اگه خوب نبود خودش تصمیم میگیره.

خود تو هم میگی میخونم تا مهاجرت کنم نمونم تو این آشغال دونی!!! خوب وقتی نخونی چطور میتونی مهاجرت کنی؟ 

میتونی ها ولی سختت میشه ،مثلا با مدرک دکتری رفتن کجا وبا مدرک بی سوادی رفتن کجا!!!

شوهر منم مدرکش بالاس ،ولی شغلش آزاده ودرامدشم خداروشکر خوبه.ولی همه نمیتونن ترک تحصیل کنن بی سواد بمونن تا برن پی شغل آزاد.

🫡

فقط پول ک نمیتونه ملاک باشه. آدم ناخن کار باشه اما یه ناخن کار باسواد، یکی که دو روز دیگه میخواد آمو ...

این حرفا مال قدیم نه الان میره یه سالن میکنه ده تا سالن خیلی عاشق آموزش باشه میره فنی حرفی راحت اب خوردن مدرک میگیره کسی بخواد کسی پسند کنه به نظرت جهزیه نداشته باشه میاد می‌گیرتش؟؟ حرفات بوی دهه ۸۰ میده 

دقیقا. اصلا نمیگم همهکچی درس و دانشگاس هاا. حرفم اینه تجربیات و مراحل زندگی و حق انتخاباش بیشتر میشه

میفهمم چی میگی...

واقعا الان آدم ناامید بشه ترک تحصیل کنه بعدا خیلی حسرت میخوره ،حیف میشه،وقتی ببینه همه همکلاسیاش رفتن بالا تر ،این همونجا موند...

🫡

این حرفا مال قدیم نه الان میره یه سالن میکنه ده تا سالن خیلی عاشق آموزش باشه میره فنی حرفی راحت اب خ ...

به نظرت احترام میذارم. اما خب حقیقتا توی سنین بالاتر کاملا دیدت فرق میکنه.

میفهمم چی میگی... واقعا الان آدم ناامید بشه ترک تحصیل کنه بعدا خیلی حسرت میخوره ،حیف میشه،وقتی ببین ...

خیلی خیلی. گیرایی ذهنی الانشون با مثلا ۱۰سال دیگه قابل قیاس نیست. همینطور فرصت هایی ک الان دارن واسه آزمون و خطا. یهو ب خودشون میان میبینن میخوان اما نمیتونن یا سخت میتونن.

خوب الان دیدم ۱۹سال داری واین حرفارو میزنی ،خوب حق داری تازه وارد دانشگاه شدی شاید خسته شدی یه لحظه ...

انتخاب من مهاجرت تحصیلی انتخاب این خانم میتونه یه کار دیگ باشه داداشم فوق لیسانس داره پسرخالمم دکترا حسابداری و استاد دانشگاه خودشوه میگن دانشگاه مالی نیست ک مردم اینقدر واسش حرص جوش میزنن پسرخالم مهاجرت کرده کانادا داداشمم کلا رفته کشتی رانی برعکس رشتش حالا تو بیا به من بگو تو این کشور بمونی درس برات کاری میکنه با این حرفا خودت گول نزن 

این حرفا مال قدیم نه الان میره یه سالن میکنه ده تا سالن خیلی عاشق آموزش باشه میره فنی حرفی راحت اب خ ...

چی رو به چی ربط دادی عزیزم😁

خوب راس میگه الان زمان قدیم نیس که پنجاه درصد ترک تحصیل میکردن.

الان اکثرا همه میخونن،اوناییم که کنکور قبول نمیشن یا میرن دانشگاه آزاد یا پیام نوری جایی،بالاخره دنبال مدرک.

کسی که خودش تحصیل کرده باشه الان دیگه نمیره یه بی سوادو بگیره!میره پی هم سطح خودش!

🫡

به نظرت احترام میذارم. اما خب حقیقتا توی سنین بالاتر کاملا دیدت فرق میکنه.

این حرفا از کسایی شنیدم ک خودشون ۳۰ و ۳۶ ساله بودن اونا تو دهن من بچه گذاشتن 

انتخاب من مهاجرت تحصیلی انتخاب این خانم میتونه یه کار دیگ باشه داداشم فوق لیسانس داره پسرخالمم دکترا ...

باشه تو راس میگی ..

اصلا نمیفهمی چی داری میگی!! 

از اونجا درس خوندنو خوب نمیدونی ،از اونورم میگی خودم میخونم تا برم! 

باشه.

🫡

این حرفا از کسایی شنیدم ک خودشون ۳۰ و ۳۶ ساله بودن اونا تو دهن من بچه گذاشتن 

نمیتونم قضاوتشون کنم💕 منم نظر خودمو گفتم فقط. موفق باشی عزیزم

خیلی خیلی. گیرایی ذهنی الانشون با مثلا ۱۰سال دیگه قابل قیاس نیست. همینطور فرصت هایی ک الان دارن واسه ...

این دوستمو که میگم 

دوتام بچه اورد ،طفلی هنوز نتونسته یه گواهی نامه بگیره! 

گواهی نامه ای که ما تو ۱۸سالگی گرفتیم🐱

🫡

چی رو به چی ربط دادی عزیزم😁 خوب راس میگه الان زمان قدیم نیس که پنجاه درصد ترک تحصیل میکردن. الان ...

چی رو به چی ربط دادم؟؟؟ تحصیل و بی سوادی به میزان پول دراورن ربط دادم. جهت اطلاعت اسم میارم مهرداد صالحی استاد دانشگاه آزاد نوراباد ممسنی پسرخاله من رفته لطفا تاکید میکنم اسمش تو گوگل سرچ کن مقالات و کتاب هاش میاد بالا رفته هانیه اسکندری دختر خوشگل ۲۶ ساله ای رو گرفته ک دختره حتی سیکل نداره دیگ چه برسه به دیپلم جز خیاطی هم چیزی بلد نبوده اون وقت تو بیا برای من از میزان تحصیلات دوطرف بگو بیای شهر ما این حرف بزنی بهت میخندن