2777
2789
عنوان

ترک تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 32 پست
باشه تو راس میگی .. اصلا نمیفهمی چی داری میگی!!  از اونجا درس خوندنو خوب نمیدونی ،از اونورم م ...

درس خوندن تو این مملکت واسه موندن تو اینجا خوب نمیدونم برعکس درس خوندن برای فرار از این مملکت خیلی هم عالی میدونم لطفاً دوبار بخون.

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

این دوستمو که میگم  دوتام بچه اورد ،طفلی هنوز نتونسته یه گواهی نامه بگیره!  گواهی نامه ا ...

منم اطرافم هرکی میگفت درس چیه، الان حسرت زمان از دست رفتشو میخوره.

اصلا حرفم این نیست که همه برن درس بخونن تا آیندشونو بسازن،اصلاا. خیلیا واسه درس خوندن ساخته نشدن، توی کارای مهارتی خیلی درجه یک هستن. فقط میگم تا دیپلم رو برید بعد اگه خواستین دانشگاه نرید بعدا فرصت دارین دوباره واسه دانشگاه اقدام کنین. اما سن مدرسه رد بشه خیلی سخت حس و حال خوندن درسای مدرسه و امتحانات کشوری برمیگرده.

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.