2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت در 16 هفته

162 بازدید | 22 پست

خانوما من رفتم سونوگرافی 16 هفته ام دکتره با شک گفت دختره اما خانوادم میگن ما سیسمونی نمیخریم یبار دیگه 19 هفته برو مطمین بشی.دوست خواهرم اخه بهش گفتن دختره بعد پسر بود.کسی تجربه اشتباه سونو داشته؟

برای انومالی که بری ۱۰۰٪

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر خيلى مشخص ميشه من تو غربالگرى اول ١٢هفته رفتم گفت پسره 

البته اينم بگم يسرى سونوگرافيا انقد ماهرن و درصد اشتباهشون خيلى كمه مثلا من قزوينم دكتر معين الدين و دكتر جلولى احتمال اشتباهشون انقد كمه ك من تابحال نشنيدم تشخيص اشتباه بدن 

هميشه هم تو ١٢هفته جنسيتو ميگن چه دختر چه پسر 

جهان من در صلح است🪐
ممنون عزیزم اره شنیدم انومالی مطمین تره 

من ۱۱هفته و ۶روز ک برای ان تی رفتم گفت دختره. بعد ی ۱۵هفته و ۱۸هفته رفتم اونام همینو گفتن

بستگی داره کجا و پیش کی میری

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اره همه همینو میگن.نمیدونم یعنی اشتباه میشه 16 هفته؟

من از دوازده هفته بهم گفت پسر پونزده هفته و دوسه روزم رفتم گف پسر هفته هجده هم رفتم انومالی گف پسر،درصد خطاش کمه ولی امکان داره،بهتره که تا انومالی صبر کنی و جای خوبی بری

خانواده من 🫀
پسر خيلى مشخص ميشه من تو غربالگرى اول ١٢هفته رفتم گفت پسره  البته اينم بگم يسرى سونوگرافيا انق ...

عههه پس احتمالا منم همون دختره.اخه خیلی روی شکمم ضربه زد تا بگه یه بارم گفت نمیتونم ببینم برو دستشویی بعد رفتم و اومدم گفت دختره