دوستم ساعت ورساچه ۱۰۰ ملیونی خریده این اولین باری نیست پارسال وضع مالیش خوب نبود و اکثرا لباس های ثابتی میپوشید منم پارسال ی ساعت ۲۰ ملیونی خریدم و گفتم سر تا پات ۱ تومن نمیرزه ولی من پولدارم و مسخرش کردم تا مبلای خونشونو اما منو بخشید امسال که دوباره دوست شدیم اول رفت گوشی s25 ultra 512 گیگ ۱۷۰ ملیونی خرید تازه کلیم رفت دکتر پوست به اندازه خرج ی عمر من به خودش فیلر و... زد همیشه خیلی خودشو مهربون میخواد نشون بده ولی همه اینکارارو میکنه تا دل منو بسوزونه من ی گوشی شیامی ۲۰ ملیونی خریدم بزور رفته این ماه نه تنها فیلر لب زده و خوشگل کرده تازه رفته ی سافت ورساچه اصل از اپال خریده صد ملیون اگر من این پولو داشتم گیربکس ماشینمو درست میکردم دنده عقب بره! اون اینکارارو میکنه که فقط من دلم بسوزه و ناراحت بشم از بس عقده ایه تا پارسال شبیه یک خوک چاق بود منم کلی پشت سرش صحبت کردم و بهش خندیدم الان نه تنها داره لاغر میشه تازه کلیم فیلر میزنه موبایل خریده کلی هم پول خرج خودش میکنه دارم اتیش میگیرم امروز با تئنه ساعتشو نشونم داد و با اون یکی دوستمون مثلا به مسخره گفتن ساعتش به گرد ساعت من نمیرسه که بگم ساعت من اصلا قیمتی نداره دارم آتیش میگیرم کمکم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.