2777
2789
عنوان

ب نظرتون مهریم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجای ماشین پراید اگر حضانت بچه اتو میگرفتی بهتر بود. البته که بچه حق پدر مادر.. ولی اگر شرایط خودت ب ...

حضمانت مشکل نداره چون میره سرکار پسرم مدرسه میره نمیتونه نگه داره دفعه قبلی هم حضانتشو بهم داد

اخه ب ماشینم سرویس میرم و میام البته ی سرویس طلا هم دارم 

ته ماشین ضرره وقتی میفهمی که هیچیش نمونده

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

ایناچیه بهش میگین بخاطر بچش برگشته، قبلا هم که مهریشو بخشیده باز سکه هاشو نتونسته بگیره، حداقل الان باز یه فرصت دیگه داده به شوهرش که کنار بچش باشه

اگه هم بیشتر درخواست کنه مخالفت میکنن احتمال زیاد

ایناچیه بهش میگین بخاطر بچش برگشته، قبلا هم که مهریشو بخشیده باز سکه هاشو نتونسته بگیره، حداقل الان ...

اره شوهرم فکر میکنه ب خاطر سکه اینا میخوام برگردم همین ۵تا هم در توانش نیست بده

اره شوهرم فکر میکنه ب خاطر سکه اینا میخوام برگردم همین ۵تا هم در توانش نیست بده

خوبه عزیزم همینا بسه، زندگیتو از نو بساز، انشاالله خوشبخت باشین 

اگه میدونی به احتمال یک درصد باز به جدایی برسه حضانت بچه رو ثبت کن که بعدا مجبور نشی همین مهریه روببخشی