سرآشپزخانوووم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 1069 عنوان خواهرا شما کدوم یک از این مدل یخچال رو میپسندین 1075 بازدید | 94 پست شبتون بخیر شما باشین بین این دو مدل کدوم رو میخریدین منظورم مارکش نیستا الان عکس میزارم خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩❤️👨خدایا خیلی دوستتدارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️ 1403/02/02 | 02:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرآشپزخانوووم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 1069 خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩❤️👨خدایا خیلی دوستتدارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
سرآشپزخانوووم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 1069 خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩❤️👨خدایا خیلی دوستتدارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
سرآشپزخانوووم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 1069 این عزیزم کدوم اولی یا دومی خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩❤️👨خدایا خیلی دوستتدارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
سرآشپزخانوووم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 1069 مال ما پایینی هست مارک بکو ال جی خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩❤️👨خدایا خیلی دوستتدارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
الساناخانوم عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 1560 اولی روبگیر.دوسال پیش شوهرم اولی روخواست بخره من قبول نکردم دومی چون جادارتربود خریدیم ولی پشیمونم .اولی هم شیکتره هم یخسازش اتوماتیکه.مارک هیمالیاس من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس
پاییزغزل عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 8768 اولی روی فریزر یخساز داره و دومی روی یخچال آبسردکن دستی داره . بعضی مدلها هم متصل به آب شهری میشه آبسردکن. ببین کدوم بیشتر نیازته
سرآشپزخانوووم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 1069 اولی روبگیر.دوسال پیش شوهرم اولی روخواست بخره من قبول نکردم دومی چون جادارتربود خریدیم ولی پشیمونم . ... واقعا من اولی رو دوس دارم ولی همسرم میگه دومی دو دل شدم میگن یخ سازش زود خراب میشه خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩❤️👨خدایا خیلی دوستتدارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
سرآشپزخانوووم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 1069 اولی روی فریزر یخساز داره و دومی روی یخچال آبسردکن دستی داره . بعضی مدلها هم متصل به آب شهری میشه آب ... از نظر شیک بودن کدومش ؟ خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩❤️👨خدایا خیلی دوستتدارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
الساناخانوم عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 1560 واقعا من اولی رو دوس دارم ولی همسرم میگه دومی دو دل شدم میگن یخ سازش زو ... اولی شیکتره منکه پشیمونم.اختلاف قیمتشون فکرکنم ۶میلیون بوداگه اشتباه نکنم من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس