2777
2789
عنوان

خواهرا شما کدوم یک از این مدل یخچال رو میپسندین

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 94 پست
من اولی رو بیشتر می‌پسندم خیلی شیکه  خواهر شوهرم گرفته خوشگله

رنگش چی 

به نظرت چه رنگی بردارم

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به مبارکت باشه 

الهی خیرشو ببینی

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
رنگ چی  چه رنگی بردارم به نظرت

برای دوقلو من فقط سفید رو پیشنهاد میکنم . چون از ساید هم بیشتر به چشم میاد کل نمای آشپزخونه رو می‌سازه پس سفید .سیلور مخصوصا این مدلها کا گذاشتی رو به طوسی هستن و فضا رو دلگیر میکنن.  فقط دقت کن دستگیره و قسمت‌های پلاستیکیشون تا میشه سفید نباشه مثلا نقره ای باشه . اون پلاستیک‌های سفید امکان زرد شدن دارن . 

من هر دو رنگ رو داشتم چون یه موت دوتا خونه توی دو تا شهر داشتم از سفید بیشتر راضی ام. 

رنگش چی  به نظرت چه رنگی بردارم

رنگ طوسی شیک تره و هم مد شده

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
برای دوقلو من فقط سفید رو پیشنهاد میکنم . چون از ساید هم بیشتر به چشم میاد کل نمای آشپزخونه رو می‌سا ...

ممنونم از راهنمایت عزیزدلم 

هر کدوم شد مبارکت باشه

ممنونم عزیزم 

این یخچال هیمالیاس منم دارم یه مدلش هست هومبار داره فقط دیگه ابسردکن نداره ولی یخساز داخلی داره مال ...

عزیزم راضی هستی از هیمالیا 

واینکه یخچالت چه رنگیه

عزیزم راضی هستی از هیمالیا  واینکه یخچالت چه رنگیه

اره عزیزم راضیم البته 9ماهه دارم استفاده میکنم فعلا ک راضیم تنها مشکلش اینکه شبا مخصوصا یه خورده صدا میده ولی اونقدرا ازاردهنده نیست منکه مشکلی ندارم حساس نیستم 

مال من رنگش سیلوره به سلیقه من خیلی قشنگه مال من مدل رومانو پلاسه فقط هومبار داره چون من میخواستم فقط هومبار داشته باشه ک نقش مهمی داره تو شیک کردن یخچال ابسردکن برام مهم نبود یخسازشم با اینکه داخلیه ولی اتوماته

مادرشوهرم از اون یخچال دومی ک گزاشتی سفیدش رو داره اسمش مدل آیس پول هست به سلیقه من مال خودم شیک تره .... اون مدل اولی هم ک گزاشتی مدل پاناروماس و درکل قیمتش بالاتره ولی مدل آیس پول و رومانو پلاس ک گفتم قیمتش تقریبا باهم یکیه پایین ترم هست