2777
2789

اصلا دوسندارم زندگی کنه نفس بکشه یروز ازدواج کنه و خوشحال باشه در صورتی ک برادر من خیلی وقته زیر خروار ها خاکه ، اگ مادر پدرم رضایت بدن چیکار کنم شاید خودمو بکشم

همه دنیام دخترم❤️

اگر غیر عمد بوده، رضایت بهترین کاره 

اون شخص تا عمر داره شرمنده کاری که کرده هست خودش 

اما اگر اگاهانه و عمدی بودی، قصاص تصمیم بهتری هست 

در نهایت خودکشی شما، کمکی به کسی نمیکنه، فقط باعث میشه خود شما هم این دنیا و هم اون دنیا رو از دست بدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داغ سخته حق داری ولی من به شخصه این ماجراها رو که میشنوم برام مهمه که ماجرا عمد. بوده یا اتفاق  . اگر اتفاق بوده ببخشش اجل در خونه همه میره . این بار به بد شانسی این ادم رفته 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

روح برادرت شاد 

اون آدم هیچ وقت نمی تونه خوشحال باشه حتی اگه زندگی کنه ازدواج کنه و.... 

اون الان از شدت عذاب وجدان هر روز میمیره 

اگه میدونی گذشته خوبی داشته و اون روز بر اثر یه لحظه خشم و غفلت این کار رو کرده به خاطر خدا و برادرت گذشت کن 

به هر حال الان قرآن هم قصاص رو گذاشته جلوی پاتون هم بخشش 

که بخشش به خدا نزدیک تره