2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا روی جاریم انقدر حساس شدم🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 45 پست
نفهمیدم واقعا چه مشکلی باهاش داری درضمن چیزی که تو در ظاهر میبینی اصل واقعیت نیست از کجا میدونی سک ...

اخه پیش پدر شوهر و مادر شوهرم تو یه ساختمونن تا حالا نشنیدم ک بگن باهم دعوا داشتن

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

سر از چی در بیاری آخه.منم اینطوری ام.ولی تو خونه در برابر شوهرم سکوت نمیکنم جلو دیگران سکوت میکنم

ن اون کلا سکوت میکنه خودم ب چشم خودم دیدم ک با هیییچ کار شوهرش مشکل نداره و هیچیو بزرگ نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی مرمووووزه من هم خوشم میاد هم بدم میاد چون نمیدونم دقیقا چی تو ذهنش میگذره

پس خیلی آدم جالبیه 

خوشم اومد ،

توام سعی کن میتونی ، کمتر حرف بزن بیشتر شنونده باش ، لبخند ملیح داشته باش ‌...

آرایش ملیح ، لباس تمیز و شیک رفتار مناسب 

تو جمع به شوهرت احترام بزار 

سعی کن واقعا میتونی خودتم خیلی خوشت میاد 

وقتی ی چیز مثبت تو کسی میبینی پس توام تلاش کن بهش برسی ، حسودی نیس حست بهش ، رغبته ، یعنی کاش منم میتونستم مثه اون رفتار کنم

پس خیلی آدم جالبیه  خوشم اومد ، توام سعی کن میتونی ، کمتر حرف بزن بیشتر شنونده باش ، لبخند مل ...

دقیقا عزیزم ممنون از راهنماییتون ..چشم تمام تلاشمو میکنم💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی تو ذهنت میگذره؟😂

ولی در کل بخوام بگم خیلی محتاطم تو حرف زدن اگه بخوام چیزی بگم بارها تو ذهنم مرور میکنم و چیزایی که احساس کنم ضرورتی نداره نمیگم اصلا

من به مامانمم حرفامو نمیگم چه برسه خانواده شوهر

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی در کل بخوام بگم خیلی محتاطم تو حرف زدن اگه بخوام چیزی بگم بارها تو ذهنم مرور میکنم و چیزایی که ا ...

خوبه یا بد...؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی در کل بخوام بگم خیلی محتاطم تو حرف زدن اگه بخوام چیزی بگم بارها تو ذهنم مرور میکنم و چیزایی که ا ...

ببخشید یخ سوال خودخوری هم میکنید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای خدا انگار جاری منه، چندبار یهو از دهنش پرید که دائما بمن فک میکنه که چرا بااینکه کسی منو نمیخواست انقد عزیزم😅 و اینکه چقد ازمن خوشش نمیاد😅😅

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
وای خدا انگار جاری منه، چندبار یهو از دهنش پرید که دائما بمن فک میکنه که چرا بااینکه کسی منو نمیخواس ...

جدی؟؟؟شمام جاریتون حرف نمیزنه؟؟؟چجور متوجه شدید از شما خوشش نمیاد؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واست مهم نباشه

عزیزم نمیدونم چرا حساس شدم نمیدونم چ حسیه ک دارم کنجکاویه یا چی....کلا مثلا نمیدونم از چی خوشحال میشه از چی ناراحت کلا جالبه برام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبه یا بد...؟؟؟؟

از نظر خودم بد نیست چون تا جایی که بشه دل کسی نمیشکنه اسرار توی خونم جایی درز نمیکنه اینجوری جلوی دخالت و فضولیا گرفته میشه کسی حتی پدر مادرامونم به خودشون اجازه نمیدن راجع به زندگیمون نظر بدن با این کار و یسری کارای دیگه یه دیوار دور خونه و خونوادمون کشیدیم که کسی بی اجازه واردش نمیشه ولی از نظر بقیه شاید خوشایند نباشه خصوصا خواهر شوهرم چون خیلی کنجکاوه اولا خیلی ناراحت میشد الان اونم عادت کرده

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی؟؟؟شمام جاریتون حرف نمیزنه؟؟؟چجور متوجه شدید از شما خوشش نمیاد؟؟؟

اره، انگار شوهرش منو با اون مقایسه کرد، لجش گرفت بهم گفت. 

البته جاری من با همسرش زیاد خوب نبودن

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!