2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا روی جاریم انقدر حساس شدم🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 45 پست
ببخشید یخ سوال خودخوری هم میکنید؟

نه اصلا کلا خیلی آرومم انقدر سختی زمان مجردیم داشتم که قدر آرامش الانمو میدونم و نمیذارم هیچی خدشه دارش کنه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نمیدونم چرا حساس شدم نمیدونم چ حسیه ک دارم کنجکاویه یا چی....کلا مثلا نمیدونم از چی خوشحال میش ...

عزیزم من قبلا مثل تو بودم و خیلی پشیمون شدم والان مثل جاریتم. هدفت چیه میخوای از کارش سر در بیاری؟معلومه خیلی بیکاری ها 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی در کل بخوام بگم خیلی محتاطم تو حرف زدن اگه بخوام چیزی بگم بارها تو ذهنم مرور میکنم و چیزایی که ا ...

ببخشید ی سوال مثلا خود شما مگه چی تو زندگیتون دارید ک دوس ندارید کسی بدونه؟ من همیشه فک میکنم خب بقیه هم مثل منن دیگه مگه مثلا من چی دارم ک مثلا مخفی کنم 

ببخشید ی سوال مثلا خود شما مگه چی تو زندگیتون دارید ک دوس ندارید کسی بدونه؟ من همیشه فک میکنم خب بقی ...

چیز خاصی ندارم کار عجیبی هم نمیکنم ولی این کار باعث میشه بقیه نتونن تو زندگیمون دخالت کنن و زندگیمون وارد حاشیه بازی و خاله زنک بازی نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیز خاصی ندارم کار عجیبی هم نمیکنم ولی این کار باعث میشه بقیه نتونن تو زندگیمون دخالت کنن و زندگیمون ...

اون ک اره خودم چیزایی ک بدونم ممکنه دخالت باشه رونمیگم ولی مثلا دیدم افرادی ک چند روز دیگه میخاد بره سفر نمیگه میخام برم یا میخاد چیزی بخره نمیگه یا حتی اصلا چیزای خیلی کوچک پیش خودم میگم خب مثلا بقیه بدونن چی میشه مگه چ اتفاقی میفته البته بحث دخالتم نیستا مثلا دوست ب دوست چون دخالتی نیس این وسط ک 

اون ک اره خودم چیزایی ک بدونم ممکنه دخالت باشه رونمیگم ولی مثلا دیدم افرادی ک چند روز دیگه میخاد بره ...

جدا از بحث دخالت کلا دوستم ندارم زیاد راجع به خودم یا مسائل خصوصیم با کسی صحبت کنم یا کسی چیزی راجع بهشون ازم بپرسه برای اینکه جلوگیری کنم از این اتفاق حرفی نمیزنم نمیگم خوبه ها فقط ویژگی شخصیتیمو توصیف کردم شاید خیلیم بد باشه 🤷🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدا از بحث دخالت کلا دوستم ندارم زیاد راجع به خودم یا مسائل خصوصیم با کسی صحبت کنم یا کسی چیزی راجع ...

ن اتفاقا خوبه اما چرا یکی مث من آنقدر دلم کوچیکه دوس دارم فقط انگار با بقیه درد دل کنم 

وااایی عاشق آدماییم که ساکت و مرموزن. اینجوری آدم همش میخواد کشفشون کنه. اسی توهم همینجور باش. میخوای بقیه ازت حساب ببرن زیاد حرف نزن و زیاد نخند. اینجوری با جذبه تر میشی و بهت احترام میزارن و یجورایی ازت میترسن. وقتی زیاد حرف بزنی دیگه برای کسی جالب نیستی و بعد یه مدت خسته میشه ازت. کاری کن مردم رو تشنه خودت نگه داری

ن اتفاقا خوبه اما چرا یکی مث من آنقدر دلم کوچیکه دوس دارم فقط انگار با بقیه درد دل کنم 

منم قبلا اینطوری بودم زیر ۱۸ سالگیم یکی دوبار از اعتمادم به دوست ضربه خوردم همین باعث شد دیگه با هیچکس درد دل نکنم و صمیمی نشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااایی عاشق آدماییم که ساکت و مرموزن. اینجوری آدم همش میخواد کشفشون کنه. اسی توهم همینجور باش. میخوا ...

اما همیشه هم این مورد صدق نمیکنه ی نمونش خواهر شوهر خودم آدم بشدت برونگرا اما کاملا کاریزماتیک ینی این بزونگراییش جذابش کرده و خیلیا رو دیدم درونگرا و ساکت اما بشدت خسته کننده

اما همیشه هم این مورد صدق نمیکنه ی نمونش خواهر شوهر خودم آدم بشدت برونگرا اما کاملا کاریزماتیک ینی ا ...

چه جالب عزیزم. آره درسته. منتها فکرکنم اکثریت اینجورین. من جذب آدمای ساکت میشم. ن ساکت، کسایی ک ب اندازه حرف میزنن. بزور باید ازشون حرف بکشی. خیلی تواین زمینه مطالعه کردم. اینجور افراد عزت نفسشونم خیلی زیاده. دنیال تایید شدن نیستن. خودشونو خیلی قبول دارن. 

چه جالب عزیزم. آره درسته. منتها فکرکنم اکثریت اینجورین. من جذب آدمای ساکت میشم. ن ساکت، کسایی ک ب ان ...

شما تا حالا شده تو جمعی بری و ی فرد ساکت نیامده باشه و از بقیه بپرسی چرا نیامده یا بقیه بپرسن چرا نیامده؟ یا بیشتر از افرادی سوال می‌کنی ک برونگرا باشن ؟ ب نظر من افراد برونگرا بیشتر کاریزماتیک ترن چون همیشه حرف میزنن و دورشون شلوغه 

شما تا حالا شده تو جمعی بری و ی فرد ساکت نیامده باشه و از بقیه بپرسی چرا نیامده یا بقیه بپرسن چرا نی ...

ن عزیزم منظورم این نیست ساکت ساکت باشه. ولی اونایی ک از هر دری حرف نمی زنن و ب اندازه صحبت میکنن برام جالبن. همش منتظرم بشنوم ازشون. شاید شخص من اینجوریم. حالا میدونی چیه؟ خودم اون آدم برونگرا و پررر حرفم بسیار پرانرژی. ولی هیچکی جذب من نمیشه همه ازم خسته میشن😂😂. حس میکنم،یجورایی بهترین مثالش خودمم. 

من کتاب زیادمیخونم فیلم خیلی میبینم اصولا حرف زیاد دارم برای گفتن.  ولی دیدم خیلیا جذب کسی میشن ک حتی ذره ای اطلاعات عمومی نداره ولی مرموزه. 

اینا ب محیط خیلی بستگی داره