2777
2789
عنوان

اول زندگی چی داشتین الان چی دارین؟ چندساله ازدواج کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 3242 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اولش زیر صفر هیچی نداشتیم شوهرم یه موتور داشت اونو فروخت برا جاهازمون یخچال خرید 

و ی ۱۰۰گرم طلا من داشتم کادو عروسیمون فامیل داده بودن

آلان بعد ۷سال الحمد الله خداروشکر زندگیمون خوبه 

یه ویلا داریم رامسر 

یه واحد پیش خرید کردیم تازه 

و ی دنا داریم 

و البته کلی ام بدهی داریم خیلی اوضاع خرابه تا سر زیر قسط و قرضیم

هفت ساله عروسی کردیم اومد خواستگاری چیزی نداشت یه خورده طلا خرید اونو دادیم رهن خونه وام ازدواج دادیم پراید

پراید شد تیبا یه زمین هم پایین شهر داریم 

یه دخترم پس انداز کردیم به قول فامیلمون😆🤣

اول زندگی شوهر بیکار .یک خونه که با وام ساخته شده بود.همه قسطا رو هم شده بودن .ولی خودم خیییلی امید داشتم خیلی تتیجه امید داشتنم :

بعد سیزده سال شغل مناسب .خونه خوب .ماشین خوب .و خونه ایی مجدد در حال ساخت . و همچنان امید که شرایط بهتر میشه😍

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من

اول زندگی شوهرم دیپلمه بود تو یه شرکت کار میکرد فقط یه دست لباس داشت که میپوشید دیگه هیچی نداشت پدر و مادرش تو روستا زندکی میکنن هیچ کسی نبود کمکش کنه رفیق باز بود و داشت کم کم معتاد میشد،،،،، با چنگ و دندون گرفتمش تو مشتم ،،، با شکم ۵ ماهه خودم رفتم دانشگاه ثبت نامش کردم تمام حقوق و درامدشو ذره ذره جمع کردم خونه ساختیم ماشین خریدیم پس انداز هم کردم یه مقدار به صورت خرید طلا،،،،، دور دوستاشو خط کشیده دور موادو خط کشیده ،،، خدا رو هزاران بار شکر دوتا بچه دارم مثل دسته گل ،، تربیتشون زبان زد فامیل و اشناست،،،وقتی دیدم شوهرم هیچ کسی رو نداره که بهش کمک کنه خودم بلند شدم و دستشو گرفتم ،،،، پدرم وضع مالیش خوبه پولداره ماشین خارجی سوار میشه چند تا خونه داره ،، تو خونه پدرم حتی جورابمم با دست نمیشستم ،،،، ولی تو خونه شوهرم خیلی خیلی زجر کشیدم ولی خدا رو شکر تموم شد

حقیقتا خیلی سخت بود...دو سال اول تو سوییت  زیر ۵۰ متر زندگی میکردیم ...بعدش یه اپارتمان نقلی خر ...

منم همسرم سه سال بعدازدواجمون بیکاربودسال 96رفت سرکارسال 98خونه خریدیم سال 1400ماشین درحدصفرخریدیم وسال 1402دوتاروفروختیم باوام مسکن خونه روبردیم محله بهترویه مقداربزرگترالان فقط بی ماشینی ازیت میکنه دعاکنیدزودتربگیریم

منم همسرم سه سال بعدازدواجمون بیکاربودسال 96رفت سرکارسال 98خونه خریدیم سال 1400ماشین درحدصفرخریدیم و ...

انشاله🤗🙏🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ما اولش یه ۲۰ میلیون وام داشتیم الان نزدیک ۲ میلیارد شده، اینو تاکید کنم که تورم سرمایه رو آنقدر رقم درشت کرده وگرنه الان تو این دوره زمونه پولی نیست

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!