2777
2789
عنوان

اول زندگی چی داشتین الان چی دارین؟ چندساله ازدواج کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 3242 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خانواده شوهر نباید باهاش معامله کنی

چیکار میشه کردمجبوریم تنهایی زورمون نمیرسه 

حالا بماند از همین الان اختلافات شروع شده سر خونه که هنوز اولشه  اصن یه وضیه🤕😵‍💫

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

اگه پر بازدید شد تو رو خدا یه مشکلی برای پسرم پیش آمده دعا کنید به خیر بگذره😭😭😭😭 اولین باره تو ...

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم انشالله خیلی زودمشکلش حل بشه وعاقبت بخیربشن اللهن صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

والا اولش هیچی  تیر بیاد ۴ ساله ک عروسی کردیم

الانم پس انداز نداریم ولی ب خونمون رسیدیم

برا اتاق خواب کولر خریدیم مطبخ کابینت زدیم داخل خونه پله رو نرده زدیم  باکس زدیم رو دیوار برا تلویزیون و گل. کمد دیواری زدیم نصف پولشم از بابام گرفتیم بجای خرید سیسمونی. الانم داریم دروازه و حیاط رو یواش یواش درست کنیم. کنار باغمون دروازه بود تا الان از اون استفاده میکردیم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

اول زندگی یه آپارتمان کوچک 65 متری 

و همسرم 100 گرم طلا با درآمد خودش برای عروسیم خرید.

بعد از چند سال یه ورشکستگی خیلی سنگین در سالهای کرونا و کلی قرض و بدهی.

بعد از کرونا پرداخت بدهی ها. خرید خونه 130 متری . خرید ماشین صفر . فقط به لطف خدا دوباره وضعمون خوب شد. معجزه ی زندگیمون.