2777
2789
عنوان

اول زندگی چی داشتین الان چی دارین؟ چندساله ازدواج کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 3242 بازدید | 87 پست

۱۲ ساله ازدواج کردم اولش هیچی نداشتم الانم همین طور 

به علاوه این که 

لذت بخش ترین تفریح زندگیم خوابه 

که اونم به لطف همسر و دخترم ندارم🤦‍♀️

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان این تاپیک محلی میشه واسه انرژی منفی و شکایت از بدبختیا... ما زندگیمونو از زیر صفر شروع کردیم ولی الان راضی ام داریم به یه ثبات نسبی میرسیم خداروشکر. سه ساله ازدواج کردم

خوبه که جنگو دعوا تموم شده

تمومی که نداره هنوز اختلاف نظر هست هر بار یکیمون کوتاه میاییم از پسرمون خجالت میکشیم🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

صفر نبودیم ولی پس اندازمون کم بود . الان هم رفاه داریم ماشین هم دو بار عوض کردیم ولی زورمون به خونه خریدن نرسید تورم بیشتر بود . 

البته اینم بگم که انگیزه بگیری یه وقتی ادم یه چیزی رو صد درصد که هیچی هزار درصد میخواد مثلا خونه رو با قرض و قوله و وام و سختی میخره کلی هم دردسر میکشه ولی این دردسرو دوست داره 

ما تلاش کردیم ولی خودمون رو توی سختی ننداختیم کلا مدلمون اینجوریه که از حال استفاده کنیم اینده خدا بزرگه بعد فکرشو میکنیم . باید ببینی دیدت به زندگی چیه چی میخوای همه چی شدنیه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

حقیقتا خیلی سخت بود...دو سال اول تو سوییت  زیر ۵۰ متر زندگی میکردیم ...بعدش یه اپارتمان نقلی خریدیم و وضعیت حقوق من و همسرمم از سال ۹۸ هم بهتر شد...

البته ارث هم رسید که اونم اگه نبود بازم ما خونه داشتیم و فقط بزرگتر شد...

به نظرم دو سه سالی اگه سختی بکشید عیب نداره و می ارزه ...

البته از سال ۹۶ به بعد، دیگه بدون پشتوانه والدین و ارث  نمیشه با حقوق های الان خونه خرید و مسکن دست نیافتنی شده متاسفانه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اولش هیچی 

بعدش سردرد، کمر درد، قند و چربی و... 😂😂شوخی کردم مجردم من

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اولش مو داشتیم

الان بعد ۱۲ سال تبدیل شده به پشم

واسه کسی که دکترا گفتن هیچوقت نمیتونی طبیعی باردار بشی یه آی وی اف نا موفقم داره دیگه هم پول آی وی اف نداره بچه هم خیلی دوست داره چه دعایی میکنی؟ (معجزه میخوام فقط ازت خدا😪😪)
من از سال 90 رفتم سر کار، با یک حقوق کارمندی سال 98 یک واحد آپارتمان خریدم، بعدش کم کم طلا گرفتم، ز ...

بله مدیریت مالی موثره بسیاروتبدیل کردن حقوق یاپس اندازنگه نداشتن ریال وخریدطلاو..