2777
2789
عنوان

روز معلم

306 بازدید | 17 پست

سلام خانما شما موافقید برای روز معلم خودتون هم همراه پسرتون مدرسه برید؟ الان توی گروه والدین این پیشنهاد داده بودن که دست جمعی مامانا برن مدرسه  من مخالف بودم و چند نفر موافق، بنطرتون من نظرم اشتباهه 

من معلمم و دوست ندارم بیان‌مدرسه والدین

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من حالم از معلم هامون بهم میخوره جز یه تبریک چیزی بهشون نمیدم و نمیگم مگه اونا روز دانش آموز برا ...

معلم پسر من خیلی خانم خوبی هستن ولی خب دیگه زیاد شلوغ کردن درست نیست

والا بنده خدا خود معلمم بنظرم راحتتر هستن قراره همگی باهم کارت هدیه تقدیمشون کنیم ولی اخه سی نفر بری ...

همه مدرسه والدین برن چه میشه؟ جشن معلم ودانش اموزهاست چه لزومی والذین برن

احتمالا کلاس اولی هستید؟

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
نه من حالم از معلم هامون بهم میخوره جز یه تبریک چیزی بهشون نمیدم و نمیگم مگه اونا روز دانش آموز برا ...

منم امسال دوست ندارم به معلم پسرم کادو بدم چون خدا میدونه حقوقی ام میگیره حرومه اصلا به بچه ها هیچی درس نمیده همیشه زنگهای اخر میره اموزش پروشم رفتم کاری نکردن گفتن که معلم کم داریم بسوز بساز😡🥹

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

من اصلا دلم نمیخواد برا روز معلم برا هیچ معلمی چیزی بخرم🤧

یادمه ابتدایی بودم یکی از معلما میگفت برامن هرچی خریدن انداختم دور بیشترشم قاب عکس بوده میخوام چیکار کنمو ...همه رو انداختم دور شبیه عجوزه ام بود😕😑