2777
2789
عنوان

پریودی وبارداری همزمان

117 بازدید | 8 پست

ممکنه؟

بچه هامن این ماه برباراول ال دی انداختم اینم بگم همزمان با الدی چنروزمیترونیدازول انداختم ورابطه محافظت نشده داشتم،

الان۴روزه پری شدم اما خییییلی کمه حجم خون،لخته ک اصلا ندارم مثل خون آبه ک کم پیش میاد درحدچندقطره تونواربیاد،بیشتر سرویس رفتنی میاد قرمز روشنه،همش تهوع دارم وگاهی دلپیچه تاحالا اینجوری نشدم،قبلنم ال دی مینداختم اما الان خونریزی ندارم،کسی اینجوری بوده

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرفتگی کمر داری؟ من خیلی کمردرد وحشتناک شدم

عزیزم من تادیشب کمردردنداشتم،ازامروزصب درددارم قسمت پایین کمر ب سمت چپم،لک بینی هم دارم رنگ روشن روزپنجمه

پس حامله ایی

اخه الان پنج روزه لکه بینی دارم البته دوروزاول توسرویس یکم خون آبه میومد و هر دوسه ساعت دوسه قطره تو نوار،میشه ینی؟الان پنجمین روزه ببخشید اما آخرادرار یکی دوقطره خون آبه میاد ک انگار الان ازروشنی دراومده و ب قهوه ای میزنه