2777
2789
عنوان

بچها برای شمام پیش اومده؟

111 بازدید | 17 پست

پیش اومده که از بچهای سایت که حس ششم قوی دارن بپرسید اما اشتباه کرده باشن؟؟برای من چندنفر که واقعا حس ششم قوی داشتن اومدن همشون یه چی گفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید با احترام تنها توصیفی که میتونم بگم چرته

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

من۵حس قراضه دارم

پیش‌بینی‌هام هم۵۰۵۰درسته😁😂🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
مسخره میکنی😏😂

نه جدی گفتم

مریضم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
خب الان حست به جنسیت نی نیم چیه؟؟؟؟

چه تغییراتی توی خودت حس کردی؟!

چه تغییراتی توی خودت حس کردی؟!

همش چیزای ترش و شور دوس دارم یعنی بیشتر میدونی کلا خیلی طبعم و چیزایی که دوست داشتم عوض نشده..اما خیلی ترشیجات بیشتر از شیرینی جات میلم میکشه هندونه و خیار خیلی دوس دارم اش رشته و اش دوغ میخواد همش دلم...بدویارم نیستم که با هرچیزی حالت تهوع بگیرم یا از بوی غذا بدم بیاد سمت چپم زیر شکمم خیلی دردمیکنه.هاله سینم یکم تغیر رنگ داده

همش چیزای ترش و شور دوس دارم یعنی بیشتر میدونی کلا خیلی طبعم و چیزایی که دوست داشتم عوض نشده..اما خی ...

تیره شده یاقرمزتر؟!