_حمیراهسدم_ مدیر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1345 عنوان بچها برای شمام پیش اومده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 17 پست پیش اومده که از بچهای سایت که حس ششم قوی دارن بپرسید اما اشتباه کرده باشن؟؟برای من چندنفر که واقعا حس ششم قوی داشتن اومدن همشون یه چی گفتن 1403/02/01 | 19:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 برای من اول صورتی روشن بود الان به رنگ قهوه ایی رفته بچه ات دختره مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
_حمیراهسدم_ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1345 بچه ات دختره براساس گفتهام گفتی یا حدس زدی چون حالتام خیلی شبیه کسایی که پسر دارن
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 براساس گفتهام گفتی یا حدس زدی چون حالتام خیلی شبیه کسایی که پسر دارن نه دخترهمطمئنمهمون اولم حسم دختربود مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......