2777
2789

برای نی نی تخت کنارمادر چی بخرم ؟

تخت کنار مادر چوبی ( از اینا که تکون میخورن ) بخرم؟ یا گهواره برقی؟ از اینا که کنار تخت مادر میزارن مثلا ماستلا قیمتش حدود ۸/۹ تومن ، میترسم بخرم استفاده نشه! 

هر کدوم چند سال کاربرد دارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تخت کنار مادر گرفتم، طولش ۱۱۰ یا ۱۲۰ بود. ۴ سال استفاده میشه.

مجزا هم استفاده میشه تو اتاق جدا، میتونی گاردشو بکشی بالا

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

ببین مارک نگیر.ی تخت مادر معمولی بگیر .تکونشم میدی راحت میخوابه

ببین بچه یکم ک بزرگ بشه پا میشه میایسته خطر داره باید جمعش کنی من بچم زود ب چهار دستو پا افتادو زبرو زرنگ بود۹ _۸ماه بیشتر استفاده نکردم اونم بیدار میشد زود میاوردمش پایین. ک پا نشه بیفته

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من میخوام همین گهواره برقی های ماستلا بخرم که تخت کنار مادرم میشه فک میکنم با نیاز من همخونی داره و کاربردیه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

تخت مادر پسر من چوبی بود.اینک عکسشو گذاشتی ک زیاد نمیتونه استفاده کنه 

چوبی بگیر گارد هم داره ک نیفته،تورشم واسه تابستون خوبه بچه کم لباس میپوشه

ولی ی چی گرون نگیر ک خ استفاده نمیشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙