2777
2789
عنوان

خانمای زیبا پسند بیان

63 بازدید | 7 پست

صورتم خیلی لاغر و استخونی میخام برم چربی بزنم دکتر خوب پیدا کردم کاراشو میزاره اینستا یکسال بعد و فلان بعد اینجا دیدم میگن گلوله گلوله میشه و چی .میخام برم ژل بزنم میگن زودمیره چیکارکنم لاغر بمونم ؟چربی بزنم ؟ژل بزنم 

لاغر هست اما دیگ زشت نیست فیس ام خوشگلم نباشه زشتم نیس ک اورژانسی باشم چروک و گود و فلان .نه صافه فقط استخونی و بیضی حالت میگم پر باشه بهتره🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این یکی چی نوشته میگه وقتی میخابی میره یه طرف صورت من این وسط موندم چیکارکنم

والا مامانم حتی ی بارم ب این حالت دچار نشد ولی در کل چیکار ب صورتت داری من صورتم خ پره هر کس میبینه فک میکنه گونه کاشتم منتظر اینم ی پولی بیاد دستم انزیم بزنم اب شه تو ک صورتت کشیدس بشین سر جات خواهر

ببین این یکی چی نوشته میگه وقتی میخابی میره یه طرف صورت من این وسط موندم چیکارکنم

آخه من خالم و مامان یکی از دوستام که زدن بعد دوماه عاجز شدن میگن هر روز باید وایس انقدر ماساژ بدی که برگرده به حالت اولیش