2777
2789
عنوان

بببی چک منفی یا مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 32 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هاله زود افتاد؟ برا منم اول هاله بود روز ب روز پررنگ ترشد

بعد بادارر بودین؟

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈
نرفتید واسه صدای قلب چند هفته ای 

ن عزیزم زوده هنوز.دعا کن تشکیل بشه خیلی نگرانم

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
ن عزیزم زوده هنوز.دعا کن تشکیل بشه خیلی نگرانم

انشالله ک صدا شو می‌شنوی استرس نداشته باش .

البته طبیعیه منم الان حال شمام میگم خدا کنه برم صدای قلبش بشنوه سالم باشه 🥲 الان 6 هفته ام 7 هفته میرم به امید خدا

👨‍👩‍👦
انشالله ک صدا شو می‌شنوی استرس نداشته باش . البته طبیعیه منم الان حال شمام میگم خدا کنه برم صدای قل ...

سر پسرم خیلی زود رفتم برا قلب هفت هفته بود فک کنم دکتر گفت خوبه قلب تشکیل شده ولی ضیعیف میزنه هنوز .ایقددددد استرس کشیدم همش حرف دکتر برام تکرار میشد ک میگفت ضعیف میزنه. اگ طاقت میاری بزار۹ هفته برو اصلش ۹ هفتس ک کامل میشه قلب.ولی باز خودت میدونی عزیزم مبارکت باشه🤍🌱

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
سر پسرم خیلی زود رفتم برا قلب هفت هفته بود فک کنم دکتر گفت خوبه قلب تشکیل شده ولی ضیعیف میزنه هنوز . ...

مرسی عزیزم تاالان سونو نرفتم فقط رفتم جواب آزمایش گرفتم مثبت بوده هیچ پیش دکتر هم نرفتم خیلی بشه وایسم 8 هفته دیگه نمیتونم بیشتر 🤣 انشالله دوتامونم میریم صداشو سالم میشنویم

👨‍👩‍👦
مرسی عزیزم تاالان سونو نرفتم فقط رفتم جواب آزمایش گرفتم مثبت بوده هیچ پیش دکتر هم نرفتم خیلی بشه وای ...

انشالله. باید بری دکتر ک چرا نرفتی؟ بتات چندبود چند وقت از موعدت گذشت از دادی

مرسی عزیزم تاالان سونو نرفتم فقط رفتم جواب آزمایش گرفتم مثبت بوده هیچ پیش دکتر هم نرفتم خیلی بشه وای ...

دقیقا سرپسرم یه دوست نی نی سایتی داشتم ک زایمانمون باهم بود اهل همدان بود‌.شما هم الان دقیقا شرایط همون دوستمک داری چ جالبه😄

اره 😍 جالبه پس مال قدیمی سایت هستی .

اره عزیزم برا سال ۹۷. ولی هزارتا کاربری دارم😂😂