بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
انشالله ک صدا شو میشنوی استرس نداشته باش . البته طبیعیه منم الان حال شمام میگم خدا کنه برم صدای قل ...
سر پسرم خیلی زود رفتم برا قلب هفت هفته بود فک کنم دکتر گفت خوبه قلب تشکیل شده ولی ضیعیف میزنه هنوز .ایقددددد استرس کشیدم همش حرف دکتر برام تکرار میشد ک میگفت ضعیف میزنه. اگ طاقت میاری بزار۹ هفته برو اصلش ۹ هفتس ک کامل میشه قلب.ولی باز خودت میدونی عزیزم مبارکت باشه🤍🌱
لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱 الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
سر پسرم خیلی زود رفتم برا قلب هفت هفته بود فک کنم دکتر گفت خوبه قلب تشکیل شده ولی ضیعیف میزنه هنوز . ...
مرسی عزیزم تاالان سونو نرفتم فقط رفتم جواب آزمایش گرفتم مثبت بوده هیچ پیش دکتر هم نرفتم خیلی بشه وایسم 8 هفته دیگه نمیتونم بیشتر 🤣 انشالله دوتامونم میریم صداشو سالم میشنویم