2777
2789
عنوان

بیاین براتو کوثر بخونم

341 بازدید | 80 پست

سلام بچه ها

هر کدوم خواستین لایک کنید یا کامنت بذارید تا براتون دعا کنم و کوثر بخونم

به حق حضرت زهرا دعاهامون مستجاب بشه ان شاءالله 

برای منم دعا کنید به حاجاتم برسم

ممنونم

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰

رابطه امون درست بشه ، بخدا دیگه کارد به استخونم رسیده

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم برات حمد خوندم

اللهم عجل لولیک الفرج

برای فرج آقا صلوات❤️

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

آرامش آسمان شب 

سهم هر شبتان

و یـاد خــــدا 

روشنی بى خاموش

تمام لحظه هايتان باشد.

در این ساعات

پایانی شب آرزو دارم

غـیر از خــــدا 

محتاج کسی نشوید 

شبتون پر از نگاه مهربون خـــدا💕

التماس# _دعا

«عند الله لا تموت الأمنيات»نزدِ خدا آروزها نمی‌میرَند🤍🌱️               اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
رابطه امون درست بشه ، بخدا دیگه کارد به استخونم رسیده

امیدت به خدا عزیزم

نماز شب آرامش عجیبی به دل آدم میاره

همینطور صحیفه ی سجادیه معانیش رو بخون

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
امیدت به خدا عزیزم نماز شب آرامش عجیبی به دل آدم میاره همینطور صحیفه ی سجادیه معانیش رو بخون

ممنونم قشنگم✨🤲❤️

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚