2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتادختردوتا پسر

مهدی💙ماهلین ❤️اون دوتا فعلا انتخاب نکردم🤭

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

چرا از دو قلو بدت میاد ؟

چون همش مقایسه مقایسه مقایسه حالم داره بهم میخوره دیگه باور کن اعتماد بنفسم کم شده افسردگی گرفتم

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
چون همش مقایسه مقایسه مقایسه حالم داره بهم میخوره دیگه باور کن اعتماد بنفسم کم شده افسردگی گرفتم

اره حق داری خدایی 

ولی دو قلو هم نباشین به هر حال مقایسه میشین 

پس برات مهم نباشه حرف دیگران 

آدما با هم متفاوتن فقط ژن شون مشترکه

اره حق داری خدایی  ولی دو قلو هم نباشین به هر حال مقایسه میشین  پس برات مهم نباشه حرف دی ...

ن اینا حرفن باور کن 

حتی درباره رشته درسی ام نظر میدن 

واسه ثبت نام گواهینامه ام نظر میدن 

دلم میخاد اتیششون بزنم

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

ما هم یه همسایه داریم ۲ تا پسر ۲ قلو داره

یکی سر به زیر یکی هیز

😁

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری