2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درد دل  یه شونه میخواد سرتو بزاری روش دستی میخواد که نوازشت کنه صدایی میخواد که بهت بگه درکت میکنم و همیشه کنارتم  درد دل .یه دل میخواد که با دلت هم جوش باشه درد دل یه آدم حسابی میخواد که قضاوتت نکنه فقط بفهمتت

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
اگه خیلی دلم گرفته باشه می نویسم اینجا قفل می کنم بعد ۵ دیقه هم پاک می کنم ولی اشتباهه نباید جز خدا ...

الان بحدی دلم از شوهرم گرفته که نمیتونم بخوابم

همش بغض دارم

بااین حال بازم‌نمیتونم چیزی بگم اینجا

همش حس میکنم آشنا پیدا بشه

الان بحدی دلم از شوهرم گرفته که نمیتونم بخوابم همش بغض دارم بااین حال بازم‌نمیتونم چیزی بگم اینجا ...

نمیدونم چی دقیقا شده وچجور زندگی داری عزیزم  .من باشم با خود همسرم حرف میزنم بهش میگم چقد ازش دلخورم  

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی