الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بیمارشون هستم. زمانیکه من تحت نظرش رفتم خیلی سرش خلوتتر بود. الان با همین تبلیغات ماها سرش شلوغ شده. یکم حیف شد ولی درکل دکتر خوبیه. خدا نیست ولی خوب معمولا جواب گرفتن . برای نازایی دکتر خوبی نیست ولی سقط مکرر و ای وی اف متبحره
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
جفتشون خوبن. اگه همسرت واریکوسل داره شاید نوروزی بهتر باشه. ولی دکتر جنتی هم شنبدم خوبه. حقیقتش من شتیده هام رو درمورد جفتشون گفتم چون همسر من مشکل نداشت درگیرشون نشدم. امیدوارم جواب بگیری
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀