2777
2789
عنوان

از وقتی اومدم روستا...

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب برای بچهاتون و پیشرفتشون اونجا خوبه؟

بله.مناسبه.امکاناتش خوبه.واینجا اکثرا تحصیل کرده هستن.فرهنگشون به شهرنشینی بسیار بسیار نزدیک...منظورم اینه اونجوری ده کوره و اون روستایی ک‌تو دهنتون هست نیستش

عزییم میدونی چند سال دیگه بچه هات بزرگ بشن اعتماو به نفس ندارم حودشونو از شهریا پایینتر نمیدونن تو ا ...

صحبت تون عجیب بود...خیییلی عجیب.

روستایی ک تحصیلات داره..سرمایه داره..رفاه کامل داره..امکانت داره..و بخاطر پولی ک داره می‌تونه هرجایی از امکانات ش استفاده کنه..چرا باید خودشو از یه شهرنشینی ک‌ ممکنه حتی از اولیه ترین امکانات شهرش بخاطر نداشتن هزینش نتونه استفاده کنه پایین تربدونه؟؟؟؟

منظور منم از فرهنگ دقیقا طرز فکر شماست.

خانواده خیلی مهمه.

صحبت تون عجیب بود...خیییلی عجیب. روستایی ک تحصیلات داره..سرمایه داره..رفاه کامل داره..امکانت داره.. ...

نه منظورم بر برداشت نکنین بعضیا رو دیدم اینجوری بودن منم فکر کردم شاید بقیه هم اینجوری باشن

عزیزم میدونی چند سال دیگه بچه هات بزرگ بشن اعتماد به نفس ندارن خودشونو از شهریا پایینتر میدونن تو اج ...

چه مسخره ...

من روستا بزرگ شدم . همیشه ب خاطر اب و هوای خوبش پز جایی ک زندگی کردمو دادم .

همیشه واسه عکاسی پیج اینستام روستا پلاسم .

شبا تا یک شب خونه خاله و دایی ها هر هر میخندیدیم .

تا حالا توی پشه بند خوابیدی ؟ توی خیاط یه خونه ی روستایی کنار باغچه که پر از گلای خوش عطره و زمینی ک پر چمنه ؟

کنار دختر خاله ها 🥺وای اصن منو بردی ب دورانی ک کاش فقططط یکبار دیگه تکرار میشد؟ 

تا حالا با صدای خروس صبحا ببدار شدی بدونی چ کیفی میده ؟

شده دوستاتو دعوت کنی خونتون نتونن دل از حیاط بکنن و توی حیاط ناهار براشون بیاری ؟

البته ک نمیدونم روستایی ک استارتر ازش صحبت میکنهدچطور روستاییه . اما روستایی که من داخلش بزرگ شدم بهشت بود .

بهشتی ک جهنم شهر نشینی و آب و هوای آلودش (در حال حاضر شهر نشینم) و ترافیکای مزخرفش و آدمای سرد و غریبش هیچ وقت قابل مقایسه باهاش نیستن🥲💔 

کاش برگردم ب کودکی 🥲🥲🥲

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
عزیزم همشو تجربه کردم واقعا عالیه اما واقعا برا همیشه نمیتونم روستا بمونم

قبول دارم . برلی بعضی پیشرفت ها و دسترسی ب بعضی امکانات ادم ب اجبار بابد بیاد شهر .

مثل دانشگاه و کار مرتبط با رشته تحصیلی ک کلی براش زحمت کشیدیم ...

اما هیچ گاه هیییچ وقت از روستایی بودنم حتی ب قدر یک درصد خجالت نکشیدم و همیشه مایه افتخارم بوده و هست

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
قبول دارم . برلی بعضی پیشرفت ها و دسترسی ب بعضی امکانات ادم ب اجبار بابد بیاد شهر . مثل دانشگاه و ک ...

این که عالیه من منظوری نداشتم فقط چند نفر و دیدم اینجوری بودن گفتم شابد بقیه هم اینجوری باشن