2777
2789
عنوان

از وقتی اومدم روستا...

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزییم میدونی چند سال دیگه بچه هات بزرگ بشن اعتماو به نفس ندارم حودشونو از شهریا پایینتر نمیدونن تو ا ...

اووه کجای کاری الان اعتماد به نفس روستاییا بیشتر از شهریا هست مگه باهاشون برخورد نداشتی ؟ 

روستا با روستا فرق داره

من از روستا و زادگاه پدر و مادرم بدم میاد

همه سوء استفاده گر و گدا و خود روستا هم بدون امکانات

حال به هم زن

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
نه نیست.کلااسفالتو پیاده رو و..مغازه و اینا داره.خوبه.برایه زندگی بی دقدقه

الهی شکر خیلی برات خوشحالم ماها آدم طبیعت هستیم منم عاشق روستام عاشق سکوتش صدای پرنده هاش اصلا هی به شوهرم میگم بفروشیم بریم روستا فقط بخاطر بچم موندم ولی زندگی واقعی اونجوری جاهای

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
چه مسخره ... من روستا بزرگ شدم . همیشه ب خاطر اب و هوای خوبش پز جایی ک زندگی کردمو دادم .  هم ...

خب اگه روستا خوب بود چرا اومدی شهر. پس از بدیاشم بگو روستا اصلا شغل نداره همه دارن میرن شهر. روستاها خالیه. 

کاش شوهر منم سرش ب سنگ بخوره بریم شهرستان زندگی کنیم🥲💔

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

منم عاشق روستاهستم خیلی خوبه طبیعت بکرروستا اینکه بری زیردرخت درازبکشی و به اوازپرنده هاگوش بدی  بوی خاک وچمن بارون زده بیادتوی دماغت خیلی رویایی ولذت بخشه دلم خواست اگرامکانات خوبی داره بمونید کاش کلابرای زندگی نمطرقتیداونجاچون یکم سخته حتی اگه امکانات کامل داشته باشه هفته ای چندباربریدخوبه

عزیزم چون بحث روستاشد خواستم بگم.من روستاهای جنوبم ..اینجا اکثرجونا. تحصیل کردن ..خونه زندگی همه چی اوکیه دستشون به دهنشون میرسه بسیار به روزن ..حامی بچه هاشونن روشنفکرن بچه ازادی تحصیل داره ..به پوشش گیرنیستن ..کلا باشهریا برابری میکنن اکثرن هم خونه توشهر دارن دادن اجاره ..فاصله با شهرستان ۲۰ دقه با مرکز استان ۱ساعت ونیم

.خونه های روستامونم به روزن ..کلا شعل دولتی دارن اما بخاطر حقوق کم میزارن کنار شغال ازاد انتخاب میکنن کارافرینن و..همه روستاها مثل هم نیستن ..معایبی هم داره البته..تروخدا تصوراتتون از روستارو تغییر بدید

خب اگه روستا خوب بود چرا اومدی شهر. پس از بدیاشم بگو روستا اصلا شغل نداره همه دارن میرن شهر. روستاها ...

بستگی داره روستای کجا باشه عزیزم ..پایین ترم گفتم من جنوبم اینقد گل خونه شرکت کشاورزی و شعل های دیگه هست روستامون مثل یه شهرستان میمونه فقط اسمش روستاش ..ایتقدرهم دکترو مهندس و استاد دانشگاه تحویل جامعه داده ..