2777
2789

میام سراغت عمرا دیگه عادت کردم سری پیش به نبودنت تا هر وقت میخوای نباش برو بدرک خدافظظظظظظ 😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😔😔😔😔😔😔😔قهریم با شوهرم عقدیم هربار قهر طولانی میخام‌اینو بنویسم مقصر اونه بد دهنی کرد

خب که چی مثلا ! 

مگه زن کمه ک ایشون از زن کمتر باشن؟؟

این جمله رو یه زن بگه گل ب خودی زده

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم از اول قهر میکرد هنوزم بعد ۱۳ سال قهر میکنه وواقعا برامن آزار دهنده هست الان که عقدی بشین فکراتو بکن مشاوره برو رفتی سر زندگی بیشتر عمرت باید تنها باشی وقهر چون قهر میکنه جاشو مسلما جدا میکنه وبهش پیله هم بشی فهش میده به مرور دست بزنم پیدا میکنه ‌تو زندگی مشترک