2777
2789
عنوان

سرطان خون

203 بازدید | 18 پست

کمتر از چهار ساعته ک فهمیدم پارتنرم سرطان خون داره فردا هم اولین جلسه ی شیمی درمانی واقعن دارم دیوونه میشم خیلی حالم بده 

این بیماری درمان داره میشه امیدوار بود؟

همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدخیم یا خوش خیم؟

هیچی نمی‌دونم فقط می‌دونم ۸ماه پیش مشکوک ب سرطان بوده ولی اقدامی نکرده الان بشدت داره وزن کم می‌کنه تازه اقدام کرده

هعییی چه حس بدیه

خیلی حسه بدیه واقعن نمیتونم درک کنم اون آدمایی ک چند ساعت پیش جلوم بود قراره روزای خیلی سختی و سپری کنه

هیچی نمی‌دونم فقط می‌دونم ۸ماه پیش مشکوک ب سرطان بوده ولی اقدامی نکرده الان بشدت داره وزن کم می‌کنه ...

حاد نیست مزمن هست.چون نوع حادش اگردرمان نشه به دوماه نمیکشه طرف میمیره.احتمال زیاد نوعی هست که درمان داره

حاد نیست مزمن هست.چون نوع حادش اگردرمان نشه به دوماه نمیکشه طرف میمیره.احتمال زیاد نوعی هست که درمان ...

خدا کنه واقعن حال خودشم خب نیس هیچ کدوم از خانوادشم هنوز خبر ندارن