2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتحاد و تجزیه رو بلدی؟ اول از روی جزوه دبیرت یا کتاب کمک درسی ی دور قوانین توان و ریشه و اتحادا رو ...

هیچی بلد نیسم باید برم چن تا ویدئو ببینم بعدم نمونه سوال حل کنم و جزوه هارو بخونم ....امسالم امتحانا کشوری شده باید بشینم سر درسم 

STAR💫🌊💜🪐
اهنگ ران بی تی اس میگوشم  به زیبای حقیقی فک میکنم  عکسای جلو روم استری کیدز😐😂هر کاری ک ...

منم کنکوریم مثلااااااا.... 

هیچ کاریم نمیکنم درسم نمیخونم هدفمم پزشکیه:) 💔

من کل کلاس نهمم روزا اهنگ و کنسرت شبا تا صبح کیدراما... 

عجب دورانی بود... ما اون موقع مجازی بودیم صبح تا شب پی وی. دوستام بودم... واس خودمون ی گروه خیالی کیپاپ داشتیم وکالیست و رپر و دنسر و ایناشم انتخاب کرده بودیم 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

تو منی یا من توئم😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
منم کنکوریم مثلااااااا....  هیچ کاریم نمیکنم درسم نمیخونم هدفمم پزشکیه:) 💔 من کل کلاس نهمم ر ...

موفق باش دختر🥲🩷استرس نداشته باش چیزی بخاد بشه میشه ....دکتر شدنتو ببینیممممم

STAR💫🌊💜🪐

من هنوزم درس نمیخونم شب تاصبحم کیدرامام

مثلا سردونده دوست داشتنی عرمیزنم 😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
موفق باش دختر🥲🩷استرس نداشته باش چیزی بخاد بشه میشه ....دکتر شدنتو ببینیممممم

قربونت عزیزم توهم استرس نداشته باش از الان شروع کن بخون برا نهایی هات حتما موفق میشی من سال نهمم با اینکه کل سال نخوندم شب امتحان خوندم همرو 20 شدم 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
من هنوزم درس نمیخونم شب تاصبحم کیدرامام مثلا سردونده دوست داشتنی عرمیزنم 😂

بابا ولم کننن این دوتا منو اوسککل کزدن خو بیاید برید باهم قرار بذارید هم منو راحت کنین هم خودتونو عه

یاد مونبین افتادم با فیلمش

STAR💫🌊💜🪐