2777
2789
مرسی کمکم کردی احساس تنهایی نکنم😑🤣

قوربونت😂💅🏼 من دهمم خیر سرم فردا امتحان دینی دارم اندازه نخودم حالیم نیست بعد نشستم خنده در وایکیکی میبینم میخندم🤣😑

کنچانااا کنچانااا🤣👌

💓 Be Lovely 💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ولم کننن این دوتا منو اوسککل کزدن خو بیاید برید باهم قرار بذارید هم منو راحت کنین هم خودتونو عه ...

وای دقیقا 

دوست دارم بخاطرهمینم شده پاشم برم کره😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
وای دقیقا  دوست دارم بخاطرهمینم شده پاشم برم کره😂

من اولا برا این دلم میخاد برم 

بعد برا زیبای حقیقی و گریه ها این یوپ 

برای قهرمان ضعیف کلاس ک تهش اون بچه مردم 

وایییی رو مخمننننن

STAR💫🌊💜🪐
من اولا برا این دلم میخاد برم  بعد برا زیبای حقیقی و گریه ها این یوپ  برای قهرمان ضعیف ک ...

وای نگووو گلبم💔🥺

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎