2777
2789
عنوان

بیاید از کمک هایی که به نیازمندان کردیم بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 36 پست
من از خودم نگفتم از پیامبر و ائمه نقل کردم که درجریان باشید ما از چه کسانی الگو میگیریم شمام هرجور ...

تشکر کردم از راهنمایی تون

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده عزیزم 

شوهرم ازمحل کارش همیشه شیرمیاره منم ماست درست می کنم هرهفته به یکی ازهمسایه ها میدم سبزی توباغچه دارم میدم هرچی داشته باشم دریغ نمی کنم

خدایا خودت کمک کن 
یعنی از پول خودت میخریدی میدادی به دانش اموزا؟

اگه منو میگی آره

ازش میخریدم چون میخواستم بهش کمک کنم که فروش داشته باشه چون اون دختر میتونست هزار تا کار دیگه بکنه ولی دست فروشی میکرد

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اگه منو میگی آره ازش میخریدم چون میخواستم بهش کمک کنم که فروش داشته باشه چون اون دختر میتونست هزار ...

آفرین بهت دم معرفتت گرم

هرکی با حمیده_گلی کار داره رو چشم حمیده_گلی هم درخواست دوستی هم پیام هم کار مجازی در خدمتم 
تفکرت اشتباهه چون که خوب نمایی در اسلام مشکلی نداره ریا و خودنمایی مشکل داره امام حسین هم میتونست ر ...

اتفاقااشتباه نیست اگرکمک بایدعلنی میکردیم ودادمیزدیم چراحضرت علی وبقیه امامان شبانه کمک میرسوندن دست فقرا؟؟؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کسی اینجا شما رو نمیشناسه که اتفاقا ترویج کار خیر

قبلا به راه راست هدایت شدم😂

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اکثرا برای بچه های کار غذا ، کیک،شیرینی و...میپزم و میبرم پخش میکنم هرچند زیاد نیست اما خیلی حس خوبی ...

عیب نداره کار خوبی میکنی کم هم باشه بالاخره کار خوب هست

هرکی با حمیده_گلی کار داره رو چشم حمیده_گلی هم درخواست دوستی هم پیام هم کار مجازی در خدمتم 
اتفاقااشتباه نیست اگرکمک بایدعلنی میکردیم ودادمیزدیم چراحضرت علی وبقیه امامان شبانه کمک میرسوندن دست ...

اعمال و بنیات اعمال رو با نیت ها میسنجن

بستگی داره که نیتت چی باشه اشاعه کار خوب یا خودنمایی

حتی یه فرقه متصوفه هستن خودشونو بد جلوه میکنن که دچار خودنمایی نشن که ایلام این رو رد میکنه

استاد مطهری تو کتاب تعلیم و تربیت اسلامی خیلی قشنگ این موضوع رو شرح داده میتونین مطالعه کنید

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

من همیشه روز پنجشنبه یا جمعه تو بهشت زهرا خیرات میدم نمیدونم کمک حساب میشه یا نه