2777
2789
عنوان

بیاید از کمک هایی که به نیازمندان کردیم بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 36 پست
اعمال و بنیات اعمال رو با نیت ها میسنجن بستگی داره که نیتت چی باشه اشاعه کار خوب یا خودنمایی حتی ی ...

سوالموجواب بده چراحضرت علی شبانه کمک میکردن بعدشهادتشون مشخص شد؟ میشه ترویج خیرکرداسم خودتونیاری مثلابگید نذرنان انجام بدید  یابریدمدارس حاشیه شهریاهرچیزدیگری .بله اعمال انسان بستگی به نیتش داره  امابعضی مواقع اعلام کمک باعث میشه طرفی کمکش کردیم ناراحت بشه  فکرکنیدمن امروزبه همسایه کمک کردم نیتم هم خالص بخاطرخداست برم به همسریاپدرومادرم بگم   خوب شایدهمسایه راضی نیست کسی ازکمک من باخبرشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چندروزقبل کلیپی توفضای مجازی پخش شدفردی موادغذایی براخانواده ای برده بود  وفیلمشوپخش کرد وخیلیااومدن اعتراض کردن به کارش گفت اگربرای خداکمک میکنی خداخودش میبنه اماوقتی فیلم گرفتی پخش کردی پس برا دیدن مردم بوده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالموجواب بده چراحضرت علی شبانه کمک میکردن بعدشهادتشون مشخص شد؟ میشه ترویج خیرکرداسم خودتونیاری مثل ...

من کامل جواب دادم

و حتی کتاب هم معرفی کردم بهتون تا بیشتربا نگاه اسلام آشنا بشید

ولی گویا شما فقط علاقه به بحث الکی کردن دارید نه مطالعه و آگاهی کسی که بخواد متوجه بشه با همون جمله اول پیام قبلی من حساب کار دستش میاد کسی هم که مثله شما دنبال بحث کردن الکی باشه مدام پیام میده

برو خواهرم خداهدایتت کنه یاعلی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

من کامل جواب دادم و حتی کتاب هم معرفی کردم بهتون تا بیشتربا نگاه اسلام آشنا بشید ولی گویا شما فقط ...

نه جواب ندادی من نظراستادوکتاب واینانخواستم مطالعه ام زیاده من ازشماپرسیدم چراحضرت علی وامامان پنهان میکردن اینوجواب بدین شمااومدین حرف خودتون زدیدبحث دیگری بازکردید وقتی جواب نمیدیدنگیدبحث الکی  ودراخرهمه روخداهدایت کنه 

نه جواب ندادی من نظراستادوکتاب واینانخواستم مطالعه ام زیاده من ازشماپرسیدم چراحضرت علی وامامان پنهان ...

با اجازه میامتو نمیخونم

چون پیام قبلیت نشون داد اهل حرافی هستی و انگار اصلا متوجه کلام مخاطب نمیشی یا حق

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕