2777
2789

من خودم اول میگم یه بار یه پیرزن تو دم مترو نابینا بود میخواست از خیابون رد بشه من کمکش کردم.

هرکی با حمیده_گلی کار داره رو چشم حمیده_گلی هم درخواست دوستی هم پیام هم کار مجازی در خدمتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ک بقیه هم یاد بگیرن دیگه 

بقیه بلدن 

ولی اگه خودمون مغرور بشیم چی؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

که اجرش رو خراب کنیم ؟ بیخیال

تفکرت اشتباهه چون که خوب نمایی در اسلام مشکلی نداره ریا و خودنمایی مشکل داره

امام حسین هم میتونست روز عاشورا تو خیمه نماز بخونه ولی اومد وسط میدون جنگ گاهی گقتنش باعث میشه بقیه هم به کار خوب ترغیب بشن

پیامبر میگه مثل کسی که در میان مردم به نماز بر میخیزه مثله دخرت سبز در بیایان خشک هست

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

تفکرت اشتباهه چون که خوب نمایی در اسلام مشکلی نداره ریا و خودنمایی مشکل داره امام حسین هم میتونست ر ...

من با تفکرم راحتم و مطمینم درسته 

ممنون از راهنمایی تون

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یکی از افراد خانوادم مریض. و بیکاره  نمیتونه بره سرکار مریض تشنجی هست  هروقت پول دستم بی ...

آفرین چه کار خوبی میکنی

هرکی با حمیده_گلی کار داره رو چشم حمیده_گلی هم درخواست دوستی هم پیام هم کار مجازی در خدمتم 

یه دختر خانومی سر چهارراه دستبند میفروخت من هربار رد میشدم ازش میخریدم با اینکه نیازی نداشتم و استفاده نمیکرد فقط برای اینکه کمکی کرده باشم و به راه خلاف کشیده نشه

اون دستبندا هم به دانش آموزایی که مشکل مالی داشتت میدادم تا خوشحال یشن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

من با تفکرم راحتم و مطمینم درسته  ممنون از راهنمایی تون

من از خودم نگفتم از پیامبر و ائمه نقل کردم که درجریان باشید ما از چه کسانی الگو میگیریم

شمام هرجور راحتید