2777
2789
عنوان

میگماا

112 بازدید | 6 پست

من شرایط بارداری ندارم

و شاید سال دیگه پیدا کنم از لحاظ مالی و روانی منظورمه از نظر جسمی 

تستسورونم بالاعه 

هشت ساله پیشگیری با ک ا ن د و م داشتم 

تخمدان هام نمای پلی کلستیک داره 

ولی پریودی هام منطمه موقع تخمک گذاری هم ترشح دارم 

چون میگن یکسال طبیعی که اقدام کنی نتیجه نگیری بنظرتون از الان شروع به اقدام کنم یابذارم همون ساله دیگه؟!

اصلا ممکنه باشرایطی که گفتم تو اولین اقدام ها بچه دار شم؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه پس محتمل فعلا بیخیالش بشم بهتره

از من میشنوی پیاده روی تند داشته باش از ۷صبح تا ۸ صبح بع علاوه قند شکر بستنی نوشابه تنقلات سوپر مارکت رو حذف کن وعزیزم شب ها روغن سیاه دانه یک قطره بریز کوچولو به نافت یک قطره هم ماساژ بده به رحم و معده ات چون اگه معده سرد باشه رحم‌رو هم سرد میکنه اینهایی رو که گفتم انجام بده گلم سردیجات اصلا نخور سنجد بخور روزی پنج تا ده عدد به علاوه دمنوش زنجبیل نعنا و نعنا فلفلی و رازیانه و هم چنین دارچین چوبش رو دمنوش کن و بابونه شیرین رو دمنوش کن همه دمنوش ها یک قاشق عسل بریز بخور تو سه ماه یا چهارماه انجام بده ببین اگه باردار نشدی بیا هرجی میخوایی بگو گوشت گوسفند بخور اگه پولدار هستی به جای روغن های کارخونه ای روغن زیتون استفاده کن تو غذاهای که خیلی عالی میشه