2777
2789

بی فرهنگ ترین کتاب فروشششش

۱۰۰کا دنبال کننده داره😐باورتون نمیشه چه چیزایی دیدم😐😐😐💔

همش در حال فحش دادنه!

دایرکت دادم بهش بم گف گ_ه نخور😐😂 و دوتا فحش ک نمیتونم بگم تعلیق میشم(اگه قول بدین نترکونینم شات میدم)

بعد سفارش ک میدی میگه شما و کلن اگر موافقین پیجشو میدم بهتون چنتا شاتم میذارم😐💔

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂

خودت باهاش بد حرف زدی 

ها یه پست گذاشته یه کتاب برای یه دختر میبره کلی میماله اینور اونور😂

اون واسه رفیقم بود من سفارش داده بودم😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

از اسم پیج مشخصه چقد فرهنگیه😂book fuck

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

خودت باهاش بد حرف زدی  ها یه پست گذاشته یه کتاب برای یه دختر میبره کلی میماله اینور اونور😂 ا ...

😂😂دیدم

بابا خودش کلن فحاشه ب من چ

😂😂

فقط اینکه گشنس خیلی باحاله😐

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡

واقعا بهش عکس نود دادی؟

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
اون که خیلی باحاله😂 من بخاطر ادمینش کل کتابامو از اونجا سفارش میدم😂❤️

فحش میده بعد شما ادعا میکنی باحاله؟

یعنی واقعا لذت میبرین از فحش خوردن؟

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان