2777
2789
عنوان

فروش محصولات فرهنگی با لحن غیر فرهنگی😐💔برگااام

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 52 پست
خب خود ایسان اسلامیم حرف زدن بلد نیس که فحش میده دیگه  حالا چون لاتا‌‌ری برده انقد برا اکثریت ...

عزیزم هر کتابی بخواین دارن 

اینا هنر اون افراد هست که باهاش دیده شدن و الان فرد محبوبی هستن و کسب درآمد میکنن 

نگین فضلی فکر کنم بلاگره یعنی هنر داشته که با یه خونه و یه گوشی تو دستش کسب درآمد کنه و کمک خرج باشه 

آیا کسی مثل شما این هنر رو دارید؟😉

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

خب خود ایسان اسلامیم حرف زدن بلد نیس که فحش میده دیگه  حالا چون لاتا‌‌ری برده انقد برا اکثریت ...

😂😂ولی من خیلی خندیدم😂

من ازش نمیخرم کتاب

کتابوبی ارزش کرده😐 حالا شاید بعدن بخرم ولی ادم میترسه دیدی تو بسته بندی هاش چی میذاشت:/😂

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هر کتابی بخواین دارن  اینا هنر اون افراد هست که باهاش دیده شدن و الان فرد محبوبی هستن و ...

اینا با همین تنفری ک ایجاد کردن پول درمیارن

چرا همه از نگین بدشون میاد؟

نه دوستم ندید باهاش رودرواسی دارم😐😂ص

تازه ازم بابتش ۳۵ هزار هم پول ارسال گرفته بود داخل شهری الکی میگفت کم دادم😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

نه دوستم ندید باهاش رودرواسی دارم😐😂ص تازه ازم بابتش ۳۵ هزار هم پول ارسال گرفته بود داخل شهری الکی ...

تو کلیپ میگفت۱۰۰😂

خودو دیدیش ینی؟چه شکلیه🚶‍♀️😐

اینا با همین تنفری ک ایجاد کردن پول درمیارن چرا همه از نگین بدشون میاد؟

میدونی چرا بدشون میاد 

چون اونم یه دختر مثل لیناس با این تفاوت که اون کلی فالور و درآمد و ماشین و خونه داره و زرنگ و موفقه ولی اینا نشستن تو خونه دارن این و اون رو برسی میکنن

تو کلیپ میگفت۱۰۰😂 خودو دیدیش ینی؟چه شکلیه🚶‍♀️😐

۱۰۰ کتاب بود تو تخفیف گرفتم😂

نه گفتم که کادو واسه دوستم سفارش دادم برد محل کارش

میدونی چرا بدشون میاد  چون اونم یه دختر مثل لیناس با این تفاوت که اون کلی فالور و درآمد و ماشی ...

😐اخه تو اینستا اصن ی جو بدیه

همرو مسخره میکنن

نگینم بدتر

ولی من الکی از کسی بدم نمیاد🙌

😐اخه تو اینستا اصن ی جو بدیه همرو مسخره میکنن نگینم بدتر ولی من الکی از کسی بدم نمیاد🙌

منم از یه دختر مستقل و زرنگ بدم نمیاد مگر اینکه عقده داشته باشم

۱۰۰ کتاب بود تو تخفیف گرفتم😂 نه گفتم که کادو واسه دوستم سفارش دادم برد محل کارش

خب حالا دوستت فروشنده رو دید؟

سوال من اینههه داداااش

عزیزم هر کتابی بخواین دارن  اینا هنر اون افراد هست که باهاش دیده شدن و الان فرد محبوبی هستن و ...

اسمش هنر نیس عزیزم 

الان اگه فاحشگی کنید درامدتون از نگین فضلی و امثالش بیشتر میشه

خب شما اگه فاحشه شدی اسمشو هنر میزاری؟

با حاشیه سازی  اینجوری شدن دیگه 

با توهین به شعور مردم و هنرمندا به اینجا رسیدن

شما شرفتو بزاری کنار قطعا درامدتم از اینام بیشتر میشه.

اگه طرفدارشون هستی مشکلی نیس سلیقه ی خودته 

ولی خب خواهشا هنرمند خطابشون نکن 😐

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
خب حالا دوستت فروشنده رو دید؟ سوال من اینههه داداااش

آره دیگه حتما 

والا ازش نپرسیدم پیکه رو دیدی یا نه

😐اخه تو اینستا اصن ی جو بدیه همرو مسخره میکنن نگینم بدتر ولی من الکی از کسی بدم نمیاد🙌

مسخرش نمیکنن 

ولی علت اصلی اینکه نگین این اواخر منفور شد توهینی بود که سر اعتراضات اخیر به مردم کرد 

وگرنه تا قبلش کلیپ طنز میساخت ، کلیپاش واسه خیلیا جذابیتی نداشتن واسه خیلیام جذاب بود

ولی خب اینجوریم نبود که کسی بخاد اعتراض کنه 

همه عقیدشون این بود که کلیپاش مشکلی نداره و به کسی اسیب نمیزنه.

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان