2777
2789
عنوان

مادرمم پذیرفته هیشکی منو نمی خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم ناراحتی ولی شما یه دختری دست خودت نیست . نمیتونی بری بیفتی دنبال پسر مردم.

بعدم خواستگار نداشتن بهتر یا داشتن کلی خواستگار که یکی از یکی داغون ترن. قشنگ اعتماد به نفس آدم از بین میره.

فکر میکنی خواستگار داشتن پر از مزیته؟ من ۲۷ سالمه. ۹ماه پیش واسه اولین بار اجازه دادم یه خواستگار اومد تو خونه. و از اون روز تا حالا با این که همون جلسه اول جواب رد دادم حالم بده. شبا با گریه میخوابم. اینقد آدم سمی ای بود خودش و خانواده اش که هنوز تک تک رفتارا و حرفاش تو ذهنم مرور میشه و دلم میخواد بکشمش. 

فکر کن فقط یه جلسه صحبت با یه آدم منو اینقدر بهم ریخته و نابودم کرده. به خدا خواستگار داشتن هنر نیست. کاش آدم فقط یه خواستگار داشته باشه اما همون یه دونه آدم باشه و هم دم زندگیش باشه. 

من از سن کم اینقد هی اومدن سراغم اونم نمیدونی چه آدمهایی که برات بشمارم باورت نمیشه اما چه فایده یکی از یکی داغون تر بودن 

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙
عزیزم میدونم ناراحتی ولی شما یه دختری دست خودت نیست . نمیتونی بری بیفتی دنبال پسر مردم. بعدم خواستگ ...

خدا به دلت صبر و قرار بده عزیزم

منم دورم کلی آدمه سمی هست درک می کنمت

به قول یکی از دوستان حرف باد هواس هر چی گفتن و شنیدی رها کن...

امیدوارم بخت خوب نصیبت بشه بشوره تمام این لحظاتی ک داشتی رو

با 40 سال سن به این نتیجه نرسیدم! 

و

به هیچکس هم اجازه نمیدم به این نتیجه برسه! 

قوی باش دخترجون

از موضع خودت دفاع کن

همه قرار نیست ازدواج کنن

همه قرار نیست بچه دار بشن

هر کس آینده ای متفاوت داره

(بنده خواستگاران زیادی هم دارم،اما انتخابم ازدواج نیست) 

بیشتر می ترسم بخاطر این حرفا عجله کنم و خراب کنم زندگیمو

میدونم چقدر حرف شنیدن سخته. منم میشنوم ولی خدا جای حق نشسته.

یه بار پارسال همسایه روبه روییمون برگشت همین جمله دختر که رسید به بیست.... رو راجع به من به مامانم گفت. حالا چرا؟ چون دختر خودش رو چند روز قبلش شوهر داده بود. 

من که شنیدم خیلی دلم شکست و از ته دل واقعا گریه کردم و پیش خدا گله کردم از دل شکستنای بنده هاش.البته نفرین نکردم و بدشو نخواستم چون در شان و اخلاق من نیست اینکار. میدونی چیشد؟ دخترش به ۶ماه نرسید طلاق گرفت. و حالا همون آدم چپ و راست میره میاد میگه دختر باید سنش بره بالاتر پخته بشه. چیه دخترو زود شوهر بدی من بچمو بدبخت کردم با عجله کردن.

خدا جای حق نشسته و نمیگذره از این دل شکستنها. شما به خدا توکل کن. چله حق شناس بردار و نماز شب بخون. نوشتن سوره احزاب هم شنیدم خوبه. انجام بده انشاالله حاجت روا بشی و یه خواستگار برات بیاد که بهترین خواستگار دنیا و هم دم زندگیت باشه و خوشبخت بشی.

برای منم دعا کن❤

عزیزم میدونم ناراحتی ولی شما یه دختری دست خودت نیست . نمیتونی بری بیفتی دنبال پسر مردم. بعدم خواستگ ...

دقیقا منم مرداد سال پیش یه خواستگار داشتم که واقعا حرفای خانواده خودم ،خانواده اون ،خود پسره تا مدتها منو بهم ریخته بود ،خیلی حس بدی بود ،حتی الان هم یوقتا خانواده بادشون میوفته و ازش حرف میزنن من میخوام دیوونه بشم ،همه رفتارای هم خانواده اون هم خودش هم خانواده من رو مخم میره 

خدا به دلت صبر و قرار بده عزیزم منم دورم کلی آدمه سمی هست درک می کنمت به قول یکی از دوستان حرف باد ...

مرسی رفیق خوش قلبم❤

بهترینها نصیب قلب مهربونت بشه عزیزم😍💋

دقیقا منم مرداد سال پیش یه خواستگار داشتم که واقعا حرفای خانواده خودم ،خانواده اون ،خود پسره تا مدته ...

خیلی حس مزخرفیه.

خصوصا که تا میام به خودم مسلط بشم یا یه جا میبینمش یا یکی یه حرفی راجع بش بهم میزنه. نمیدونم چرا یه عده ول کن ماجرا نیستن. من رفتم دنبال زندگیم اونم رفته دنبال زندگیش اونوقت هنوز یه عده میان حرفشو میزنن پیش من . جواب رد معنیش اینه راه زندگیمون از هم جداست ولی یه جماعتی نمیفهمن.😑

میدونم چقدر حرف شنیدن سخته. منم میشنوم ولی خدا جای حق نشسته. یه بار پارسال همسایه روبه روییمون برگش ...

عزیزم.‌‌..واقعا درکت می کنم

خدا به دل ما صبر و ثبات بده

چشم حتما دعا می کنم شمام دعام کنید۱❤🌹😘