2777
2789
عنوان

مادرمم پذیرفته هیشکی منو نمی خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 37 پست
با 40 سال سن به این نتیجه نرسیدم!  و به هیچکس هم اجازه نمیدم به این نتیجه برسه!بقیه  قوی با ...

باعث افتخاری😍👌

کاش بقیه اینو بفهمن مسیر زندگی همه ازدواج نیست

یا لااقل یادبگیرن مسائل بقیه بهشون ربطی نداره. 

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙
خیلی حس مزخرفیه. خصوصا که تا میام به خودم مسلط بشم یا یه جا میبینمش یا یکی یه حرفی راجع بش بهم میزن ...

واقعا من واقعا دلم برای خودم میسوزه شبی که پسره با مامان و باباش و یکی از فامیلاشون اومدن خانواده من اندازه یه نخود هم موضوع رو جدی نگرفتن این شد که خانواده اونا جاشونو پیدا کردن مامانم راه به راه حرفای چرند میزد و من اب میشدم یه چیزایی میگفت واقعا آب میشدم شب دوم که اومدن مثلا حرف بزنیم یهو خواهر پسره برگشت گفت ما انگشتر نشون هم نمیدیم و فلان تو اتاقم پسره یسری چیزا گفت که واقعا حس کردم منو میخواد که فقط... دکوری همش تقصیر خانوادمه که اونا اینجوری بودن همش تقصیر ایناس دو سه مورد خوب رو که سر کار بهم گفتن به خاطر بی اعتمادی که به خانوادم دارم و اعتماد به نفسی که ندارم گفتم نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم مرداد سال پیش یه خواستگار داشتم که واقعا حرفای خانواده خودم ،خانواده اون ،خود پسره تا مدته ...

قسمت سختش اینه آدم نمیتونه دردشو بگه. خانواده چشمای پف کرده منو میدیدن صبحا ولی هیچ کدوم حتی به ذهنشون نمیرسید چرا چشام‌ پف کرده. میپرسیدن چرا چشمات پف کرده؟ ولی نه اونا فهمیدن و نه من گفتم که شبا با گریه میخوابم. شاهد دردی که این چند ماهه کشیدم و شبایی که با گریه صبح کردم فقط خدا بود. 

جز خدا هیچ کس رو لایق محرم اسرار بودن و حتی لایق دیدن اشکام نمیدونم. 

سخته هر روز یه ماسک شادی بزنی رو صورتت و وانمود کنی حالت خوبه ولی کسی نبینه وجودت پر از ترکه. از نظر اونا فقط یه جلسه خواستگاری یکی دوساعته بود ولی اون یکی دوساعت ۹ماه زندگی منو سیاه کرده. ۹ماه گریه،حال بد، احساس کافی نبودن، حتی شک کردن به خودم و تفکراتم، ۹ماه زندگی کردن تو جهنم شک و تردید که نکنه اشتباه کردم ردش کردم. ۹ماهی که گفتنش راحته ولی هر روزش برام چندسال گذشت😔💔

واقعا من واقعا دلم برای خودم میسوزه شبی که پسره با مامان و باباش و یکی از فامیلاشون اومدن خانواده من ...

لعنت به آدمهای اشتباهی که راه میدیم تو خونه.

فکر کن من تحصیل کرده ام. خداروشکر خدا بهم لطف کرده ظاهر خوب و خانواده خوبی دارم. پسره خودش منو دیده بود و آدرسمو پیدا کرده بود اومده بودن خواستگاری. همش حرفاش خود برتر بینی بود. هی ایراد میگرفت از حجابم و حس کافی نبودن بهم میاد انگار که وقتی منو دیده کور بوده. قشنگ میخواست از منی که کاملا مستقل بزرگ شدم و موقعیت اجتماعی خوبی دارم یه آدم تو سری خور بسازه. هم خودش هم خانواده اش همش یه جوری رفتار میکردن انگار فقط اونا خوبن و بقیه بد عالمن‌ درحالیکه من از همه لحاظ به اون پسر سر بودم. حتی خانوادم از خانواده اون سر بودن‌.‌ یعنی تو یکی دوساعتی که اومدن خونمون کاری کردن که ۹ماهه حالم بده. تازه با اعتماد به نفس زنگ زده بودن چند جلسه دیگه بیان منم توپو انداختم تو زمین پسره که فقط شرش کنده بشه. گفتم پسرتون با حجاب من مشکل داره و منم نمیتونم تغییر کنم.

کلی زور زدم حالم بهتر بشه بعد ۶ماه واسطه فرستادن دوباره بیان. این واسطه سر و کله اش پیدا شد دوباره حالم ریخت بهم. دیگه نذاشتم بیان ولی حالم هنوز کاملا روبه راه نشده

لعنت به آدمهای اشتباهی که راه میدیم تو خونه. فکر کن من تحصیل کرده ام. خداروشکر خدا بهم لطف کرده ظاه ...

من که جواب منفی دادم یک ماه بعدش خبر رسید که ازدواج کرده ،ولی من اولاش مثل احمقا عذاب وجدان داشتم که نکنه من سخت گرفتم ولی بعد از اون خبر خود خوریام برای رفتارای اطرافیانم شروع شد 

من که جواب منفی دادم یک ماه بعدش خبر رسید که ازدواج کرده ،ولی من اولاش مثل احمقا عذاب وجدان داشتم که ...

عزیزم اینا طبیعیه. حتی اون حس گناه و شک به درستی جواب منفی.یا حتی اون تردیدی که من داشتم که فرصت دوباره بدم به طرف یا نه. که خداروشکر ندادم.

مطمئن باش تک تک اتفاقا و تصمیمات و حرفای ما بی حکمت نیست و تحت اراده ی خداست. خدا به من تو این چندماه نشونه هایی داد که تصمیم درست بوده‌. انقدر ناخوداگاه از طریق بقیه حرفایی به گوشم رسید از اون خانواده که واقعا خداروشکر کردم که جواب منفی دادم. تنها چیزی که این روزا کمک میکنه حالم بهتر بشه همینه که خدا داره نشونه هاشو بهم نشون میده که من اشتباه نکردم.

مطمئن باش تو هم نشونه های درست بودن تصمیمت رو میبینی .با دقت نشونه ها رو دنبال کن❤