2777
2789

یکی از همکاراشون نزدیک عروسیشونه و جهازشو چیده و فیلمشو نشون داده به شوهرم اونم اونجا تو فیلم قهوه ساز دیده الان تلفنی حرف زدنی برگشته میگه قهوه ساز چه خوبه چه قشنکه عکسشو گرفتم بفرستم برات ببین😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐من اصلا تصمیم ندارم قهوه ساز بخرم اینجوری میگه یعنی قهوه ساز بخر وقتی گف عکسشو بفرستم گفتم نه نیازی نیس بفرستی حرصمممم داد اح

خب که چی مثلا ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی اع خوشت میاد منم خوشم میاد دیگه نیاز به عکس نیست که دیدی دیگه آدرسشو از دوستت بپرس برو یدونه ...

😄😄😄😄😄

جواب خوبیه 

ولی ولش کن بابا 

سر همین جر و بحث میشه 

بعضی پسرا اینجورین دیگه 

بهشونم یاد میدن 

حالا مهمم نیست 

اگه بابات پولداره بخر 

اگر نه الکی بار روی دوشش نزار

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

اهمیت نده خوب

چی جوابشو بدم دوس ندارم نظر بده من نمیخوام هفت هشت تومن لدم‌قهوه ساز که زیاد بکارم نمیاد اون حرصم میده با این خرفش چجوری جوابشو بدم

خب که چی مثلا ! 

چی جوابشو بدم دوس ندارم نظر بده من نمیخوام هفت هشت تومن لدم‌قهوه ساز که زیاد بکارم نمیاد اون حرصم می ...

میخواد مثلا تحریکت کنه تورو 

ولی همون و بندازی گردن خودش 

خودشو جر میده 

جاااااانه عمت لایک نکن !