2777
2789
عنوان

خاستگار کارمند بهتره یا خاستگاری که شغلش آزاده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 119 پست
آخه دوست داری شغل شوهرت مکانیک باشه؟

شغله دیگه مگه چشه 

بیکار نیست که

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز منظورت چیه؟؟مگه اولی همه چیزایی ک میخوای رو نداره؟

داره 

ولی مخالفتم بابام رو هم داره

دلیلش هم اینه که با فامیل رودربایستی داره 

و میخاد داماد آیندش کارمند باشه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

من خودم تحصیل کردم و کارمندم ولی اصلاااااا با کارمند ازدواج نمیکنم حقوق هاشون کمه مگه بعضی ارگان های خاص 

اگر اخلاق و خانواده اولی اوکی هست انتخاب کن درامد های خوبی دارن 

من یکی از فانتزی هام نمیدونم چرا اینه که شوهرم تو خرید و فروش ابزارالات ماشین باشه😂😂

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
شرایط چیو نداری؟؟؟مگ نمیگی با اولیه اشنایی داری عاشقشی 

من خودم هم سنم کمه۲۱ سالمه 

هم دانشجوام و میخام کار پیدا کنم بعد ازدواج کنم 

عشقم هم مشکلی با قضیه نداره و میگه منتظر هم میمونیم ولی بابام و داداشم دارن بهم زور میگن

داره  ولی مخالفتم بابام رو هم داره دلیلش هم اینه که با فامیل رودربایستی داره  و میخاد د ...

چ دلیل غیر منطقی 

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

اخرش هر کی هر چی نظر بده تو با اونی ک باهاش هستی و عاشقشی ازدواج میکنی در مورد این چیزا نظر خودته ک مهمه چون تو میخوای ازدواج کنی نظر بقیه مهم نیس چون طرز فکرا متفاوته کسی ک حقوق ثابت بخواد دومی رو میپسنده و چون فامیله شناخت کافی هس کسی ک پولو. اولی رو میگه خوبه

ریپلای های اسی رو فقط  میبینم